Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »    |    Diskutera i vårt forum    |    Support    |    Senaste aktiviteter på vimedbarn.se:

Sjukstuga

2012-09-08 @ 08:35


Lilla sjuklingen här ovan är fortsättningsvis förkyld och jag känner att jag inte har långt ifrån att bli sjuk jag heller. Okej, det skulle vara konstigt ifall jag inte blev sjuk efter alla pussar på Joline. Vet inte hur många gånger jag fått torka bort hennes snor från min mun, men jag kämpar emot och tänker INTE bli sjuk. Det är jättejobbigt när barnen är sjuka men det är nog snäppet värre när man själv är sjuk och ska ta hand om barnen samtidigt.

Nicolina är förmodligen boven till allt det här, för hon blev förkyld i lördags när hon var hos sin mormor. Det gick dock om snabbt för henne, som alltid. Hon frisknar alltid till snabbt när hon är förkyld eller har feber. Så skönt att hon är frisk i alla fall!

Nu ska jag fixa frukost åt den stora och värma en flaska mjölk åt den lilla.


4 kommentarer på inlägget “Sjukstuga”

 • Malin skrev:

  Krya på er! Det är verkligen många som är förkylda nu (inkl. jag själv), så bobborna finns väl nog lite över allt.

 • Sandra skrev:

  Usch!
  Inte kul

 • amanda skrev:

  hej, tänkte bara höra, går inte nicolina på dagis något? Eller har hon gjort de ngn gång?

  JANINA SVARAR: Nepp, men hon går till dagklubben 2 dagar i veckan.

 • Pia skrev:

  Även vår familj är drabbad just nu. Var och varannan tycks vara sjuk nu.

  Tänkte tipsa om en huskur mot nästäppa. Hacka rå lök och lägg i en skål under sägen om natten. Ångorna löser upp snoret i näsan och det blir lättare att andas. Dessutom är det ju a och o att näsan hålls ostockad om man vill undvika öroninflammationer. För oss har det funkat fint!

  JANINA SVARAR: Tack för tipset!

Kommentera

stats