JANINAS

½ kg från målet

Minns ni att jag för fleera flera veckor sen skrev om mitt mål denna graviditet? Att gå upp minst 10 kg? Jag gick bara upp 6 kg med Nicolina och två dagar efter förlossningen vägde jag 4 kg mindre än jag gjorde före jag blev gravid, vilket betyder att jag bara vägde 42 kg då. Alla trodde förstås att jag hade någon slags ätstörning, både före, under och efter graviditeten. 

Denna gång vägde jag bara 43,5 kg när jag blev gravid, och jag ville verkligen känna hur det känns att lyckas gå upp i vikt, för det är ett problem jag alltid har haft, fastän jag äter som en häst. 

Men nu så! Nu väger jag 53 kg, alltså endast 500 gram från målet! Och eftersom jag ökat 700 gram/vecka de senaste två veckorna så borde jag ju nå mitt mål ganska så snart :) Jag har aldrig vägt såhär ”mycket” i hela mitt liv så jag är väldans nöjd! Hoppas nu bara att några kilon får lämna kvar efter förlossningen denna gång. 


En telefonbild som Daniel tagit våren 2010, passar bra till detta inlägg för det är väl ungefär såhär jag ser ut varje dag ;)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Har samma "problem" som du – alltid stått still på mina 49kg även om jag äter hela tiden. Men nu under första graviditeten har jag hittils (v35) gått upp 13kg! Har ju aldrig heller vägt såhär "mycket" så det känns lite skumt, men antar att det bara är bra för bebis i magen :)

  2. Sara

    grattis till viktökningen! :) min bästa kompis har samma problem som du, hon äter mer än alla andra men har inte gått upp i vikt sedan hon var 15 (nu är hon 21). Alla tror ju att hon har anorexi och tar sig friheten att påpeka att hon borde äta mera, vilket jag tycker är hemsk när jag vet hur hon kämpar för att gå upp i vikt! Själv försöker jag gå ner i vikt, alla ser vi olika ut men jag tycker ingen har rätten att kommentera åt någon annan att herregud vad du är smal/tjock. Man vet ju nog själv om det redan…

stats