JANINAS

♥ Vecka 21

Nu har vi lika mycket (lite?) kvar som vi genomgått hittills. 20 veckor bakom, 20 veckor framför. Bandet mellan mig och babyn knyts allt starkare för var dag som går och nu känner jag lika starkt för den lilla i magen som för de två underverk jag har på utsidan. Babyn börjar så småningom bli färdigutvecklad och fokuserar mest på att växa till sig de kommande veckorna. Och förstås lyssna på ljudet från mammas hjärta och ljud som kommer från utsidan.

Nu börjar jag förstå att det faktiskt är på riktigt

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Helt sjukt vad tiden går fort. Alltid har jag tyckt att 9 månader är sååååå lång tid. Men nu har halva tiden gått för er, och det känns som att det var alldeles nyss du berättade att du var gravid!

    JANINA SVARAR: Visst går det snabbt! Fast när jag berättade hade jag ju ändå gått redan 12 veckor, så det är bara 8 veckor sen :)

stats