JANINAS

1 april flyttar vi, helt oskojat

Idag har vi varit till Vasa och skrivit på hyreskontraktet så nu är det spikat: 1 april flyttar vi. Och det är inget aprilskämt! Hehe. Fast vår lägenhet måste inte va tom förrän 30 april och den vi flyttar till är redan ledig så vi kommer börja flytta saker dit rätt snart och så kan det ju hända att det dröjer någon extra dag innan allt är klart. Jag är ju inte precis så effektiv när det gäller fysiska ansträngningar just nu och så är det ju så lång väg vi ska köra med allt vårt skräp, så det får ta den tid det tar. Vi var ju inte beredda på att flytta redan nu, hade tänkt att det skulle ske 1 maj istället men ägarna ville hyra ut den så fort som möjligt så då blev det såhär.

Lite mer än två veckor kvar bara, jag kan knappt tro det! Jag känner redan nu hur mycket bättre mentalt jag börjat må när jag vet att vi är påväg bort härifrån, tillbaks hem till Vasa. Det går inte att beskriva i ord hur mycket jag saknat den staden. Nicolina är lika exalterad som jag, såklart att mitt tjatande om Brändö hjärntvättat henne lite men hon minns ju själv allt roligt som fanns där, och förmodligen hur mycket roligare jag var när vi bodde där. Igår när vi fick veta att lägenheten var vår gick jag direkt till henne och berättade den glada nyheten, sen stod vi och hoppade och skrek som två tonåringar, haha! SÅ glada är vi :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jocelinda Lundberg

    Oj fan va snabbt din graviditet gick! :’) Nå nää, men har inte bloggat de senaste o gud va magen växt. Vi flytta åxå när ja va höggravid, båda gångerna. Skönt men samtidigt jobbigt för man är ju så begränsad me allt man vill packa upp o pilla me för sen får man ju gött ont i ryggen också :( men stort Grattis till nya boendet!

    JANINA SVARAR: För mig känns det som att jag varit gravid en eeevighet ;) Vi flyttade också när jag var gravid i vecka 38 med Joline, men det passar mig bra som gärna sköter om packandet bara och inte så mycket bärande ;)

stats