JANINAS

1 dag kvar !!

Imorgon denhär tiden sitter jag i flygplanet och förmodligen skakar av alla fjärilar i magen. Jag älskar att flyga! Främst när man lyfter och landar, det är nog det roligaste med hela flygturen. Sen ska jag bara sitta där en timme så får jag äntligen träffa Carro. Ååh vad jag längtar!

Eftersom jag far på kvällen ska jag jobba imorgon ändå. Jag kommer nog kolla på klockan hela tiden och gå igenom packningen i huvudet. Ska packa det mesta ikväll så jag bara har det sista att packa ner imorgon efter jobbet.

Ska mysa så mycket jag hinner med familjen ikväll för trots att det kommer bli skitkul att åka iväg så kommer jag sakna dem jättemycket

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Jag blir så arg, så arg och så upprörd över kommentarerna som de äckliga människorna lämnat i din blogg (tänkte på inlägget nedan) hur kan man klanka ner på din mamma roll, säga att du är ful och fråga vad Nicolina har för diagnos?`
  De människorna vet mycket väl vad som är rätt och fel, de har världens sämsta självförtroende och klankar ner på någon som är lycklig. Själv måste jag säga att jag är lite smått avundsjuk på ditt utseende, du är så naturlig och så vacker!
  Låt inte de idioterna knäcka dig, bara för du är fin och har världens finaste döttrar. Jag hoppas du aldrig slutar blogga Janina, och fortsätt anmäl de idioterna!
  Du är bättre än dom, och kommer alltid vara!
  Kram!

stats