JANINAS

1 månad kvar

.. till julafton. 
Jag gillar inte julafton, bara tiden före med all julmusik och sånt, men i år känns det mycket roligare då Nicolina är med också :)
Förra året kom hon ju 23 minuter för sent, så det blir hennes första riktiga julafton i år ;) 


Haha, där låg jag förra årets julafton. Nicolina ligger nog där under hon också ;) med en röd mössa på huvudet :)


Daniel lägger på blöja och kläder för första gången :)


Jag hittade ingen sömn den natten, även om jag var SÅ trött. Jag bara låg och tänkte, spelade upp kvällens händelse i mitt huvud om och om igen, jag log och satte mig upp flera gånger för att se på henne, vår lilla Nicolina.

Det var nog den bästa julafton någonsin :) ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mina

    Godmorgon gumman.Ja tiden går snabbt..Min pappa tippar på att jag med kommer föda på julafton..men det visar sig..Hoppas att du får en skön tisdag..Man tackar för grattis hälsningen.Ha en skön dag med din söta familj.krma krma

stats