JANINAS

10 månaders kontroll

Klockan 13 idag ska vi befinna oss på Oravais rådgivning, dags för mätning och vägning, även en spruta ska lillan få.
Hoppas att hon inte får feber ikväll, hon har fått det alla gånger förut så chansen är rätt så stor :/  
Samtidigt som vi är där ska jag hämta ut ett recept på mitt vaccin, som jag ska få två gånger före vi åker till Thailand, en spruta i november och en i december. 
Nicolina får först en i januari innan vi far, hon måste ha hunnit bli 12 månader innan hon kan få den.

Inatt grät Nicolina helt utan anledning igen, eller en anledning fanns det väl nog men inte så att vi kunde vara säkra på vad det var. 
Jag gissar på att det är någon tand som stör henne, för när jag gav henne mjölk inatt så bet hon hela tiden i tutten, med vänster sida, och det är just uppe på vänster sida som det ännu inte har kommit någon tand .. så vi får se om jag har rätt! Det borde ju visa sig inom någon dag.

Nu innan Nicolina vaknar ska jag göra mig färdig, jag känner på mig att det kommer bli lite stressigt när vi ska iväg klockan 12 och jag skulle egentligen bada Nicolina innan vi far, men eftersom jag ska väcka henne klockan 11 så har vi bara en timme på oss, och hon ska ju få mat också .. så jag blir väl tvungen att bara bada henne snabbt i handfatet. 
Därför ska jag göra mig själv helt färdig nu så att all tid får gå åt Nicolina sen. 


Duktig liten tjej :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats