JANINAS

1,5 år

De ögonen, de läpparna, det leendet, den ungen 
Vilken jäkla tur att jag är så våghalsad och säker på min sak och övertalade Daniel att Nicolina behöver ett syskon nu och inte om tre år. Det känns som igår när vi låg tätt intill på BB och bara du och jag existerade. Vår älskade lillasyster, utan lilla dig vore livet inte likadant ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Hihi hur gjorde du för att övertala honom? /en som gärna vill sparka igång syskonverkstad;) Hur gammal var nicolina när du blev gravid med Joline?

    JANINA SVARAR: Jag är väldigt bra på att övertala folk (i alla fall Daniel, haha) så det var inte så svårt. Jag hade räknat ut hur ekonomin skulle va och allt det praktiska, sen la jag fram allt på ett väldigt positivt sätt och det viktigaste tyckte jag var ju att Nicolina var redo för ett syskon. Om det inte skedde då så skulle det inte ske på flera år.

    Nicolina var 2 år och 1 månad när jag blev gravid, och då blev jag gravid på andra försöket. Så hon var 2 år och 10 månader när hon blev storasyster. En riktigt bra åldersskillnad tycker vi! Men nu skulle jag redan kunna tänka mig ett syskon åt Joline, hon har inte varit lika ”jobbig” som Nicolina var när hon var liten utan Joline har mest hängt med bara, + att jag bara var 17 när jag fick Nicolina, hehe. Men nästa knodd får nog vänta tills mamma har fått klart en utbildning :)

stats