JANINAS

18 månader senare..

Februari 2012

Augusti 2013

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Jag tycker detta inlägget är så himla mysigt. Förstår inte varför, men jag har bläddrat tillbaka för att titta på detta flera gånger. Haha! Så fina tjejer, och så roligt att se utvecklingen! :)

  JANINA SVARAR: Men åh vad söt du är! :) <3

 2. madde

  Vilken fin bild på flickorna tillsammans! :) Tänk va de kommer ha mycket glädje av varandra under livet!! :)

  JANINA SVARAR: Jaa tänk vilken lycka! :)

 3. tigerlycka

  Underbara bilder o jätte fin blogg, brukar hamna här då och då =) Enda minus är o få läsa om alla elakheter du och dina barn utsätts för på nätet. Fega sorgliga människor som ens kan sjunka så lågt! =(

 4. M

  Min första (och enda) reaktion när jag läser de hemska kommentarerna du fått tidigare är att ingen av dessa personer kan vara äldre än 14år! De verkar oerhört avundsjuka, självcentrerade och ha en otroligt dålig självkänsla. Jag hoppas verkligen Janina, att du inte låter dig påverkas av dessa grymma människor! De är inget annat än idioter. Och antagligen, fjortisar, om jag får använda det banala uttrycket :) Vågar inte ens tänka på hur dessa mänskor kommer att bli som vuxna…

  Du har en trevlig blogg, fina barn och jag önskar er lycka till i framtiden och hoppas flytten till Sverige snart blir av!
  Hälsningar från en 30+ småbarnsmamma :)

 5. Sophie

  Åh så stora de börjar bli! Läst din bligg sedan Nicolina var mini, det är så kul att få följa er vardag. Tycker ni verkar göra ett fantastiskt jobb med familjelivet och allt därkring. Sen tycker sonen på 1,5 att det är extra kul att se dina filmer på instagram, säger ”ooliii” när lilltjejen är i farten! Kram!

  JANINA SVARAR: Haha men ååh vad sött! :D Gud vad roligt att du hängt med så länge :) Då är vi ju i princip gamla bekanta redan! ;) Kramar!

 6. ida

  fina ungar ni har :) De verkar ha ett bra liv no matter what avundsjuka personer här säger. Unga, pigga, NYKTRA föräldrar, rena och hela kläder samt mat på bordet. Keep on going!

  JANINA SVARAR: Dina ord betyder SÅ mycket! Tack fina du <3

 7. Bunny

  Hur e de med Jolines hud nuförtiden? Har hon ännu specialdiet? :) I alla fall ser det ut att hon skulle må bättre!

  JANINA SVARAR: Hon har fortfarande atopisk hud och det går i perioder, ibland måste vi smörja in henne morgon och kväll och ibland behöver vi inte smörja alls. Mjölkallergin är fortfarande likadan men hon dricker och äter soyaprodukter så då får hon ju inga eksem p.g.a. det :) Så synd att hon är så väldigt allergisk ändå, hon ÄLSKAR grynost och men får röda fläckar runt munnen bara av 1/4 tesked typ :( Men vi ska hoppas allergin växer bort när hon blir äldre!

stats