JANINAS

19 september – 1 månad kvar


Nu är dagen som jag väntat på här, 1 månad kvar till BF. 30 dagar, och det kan mycket väl ske tidigare, men även senare. Hur som helst så känner jag att tiden går tillräckligt snabbt redan så den behöver inte alls börja gå snabbare nu de sista fyra veckorna, jag har gott om tålamod än så länge. Ut kommer hon oavsett vad, förra gången kändes det som att jag skulle vara gravid för alltid och som att tiden inte kunde gå långsammare än den gjorde i slutet, men då satt jag bara och väntade. Nu har jag Nicolina som gör varje dag annorlunda än den andra, och jag hinner aldrig bli rastlös. Dessutom vet jag nu att hur underbart allt än är, så är det även förjävligt jobbigt emellanåt, och den biten är ju inte något som någon längtar till när man vet hur det är. Men det goda övervinner det dåliga så självklart längtar jag jätte supermycket :)

Jag och Nicolina firade denna dag med att gå ner till hamnen och mata fåglarna. Det är väldigt roligt tycker lillstumpan, och även om det bara var 7 grader och det blev rätt kallt när vi skulle gå hem, så var det otroligt skönt med så frisk och kall luft. 

Nu ska jag laga lunch, ris med korvstroganoff blir det idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia-mammma till Vilja

    åH,UNDERBART med bara en månad kvar. själv har jag 6 månader kvar och det känns som en hel evighet. nåväl. :)

stats