JANINAS

2 & 22


Bild från förra året

Från att ha varit 5 minusgrader igår öser regnet ner idag och det är så mycket som 9 plusgrader. Trist tycker jag som gärna vill ha frusen mark redan nu! Det ju så mörkt och tråkigt när det regnar och allt bara är grått och brunt, men snön lär jag väl hinna tröttna på många gånger om innan vintern är över så jag ska inte va så otålig.

Just nu sitter jag och planerar Joline’s och min födelsedagsfika på söndag. Eftersom hon fyller då och jag fyller två veckor senare så bjuder jag min släkt att fira oss båda samtidigt. Det blir så många kalas annars! Så det blir 2 och 22 års kalas, och jag har inte tänkt mig något storslaget. Det blir bara min mamma och två av mina systrar och eventuellt deras män så för att slippa en massa rester som inte ryms i kylskåpet tänkte jag att en tårta, kärleksmums, småkakor och något salt får räcka. Men ska jag baka mörka eller ljusa kärleksmums? Traditionell gräddtårta eller nån mer ovanlig? Tårtan lär jag i alla fall baka på vanlig mjölk, för jag har en stark känsla av att Joline bara kommer vilja ha en liten bit som hon knappt äter upp, och mest fokusera på småkakorna.

Vi ska shoppa inför kalaset på fredag så jag har några dagar till på mig att fundera. Det ska bli roligt med kalas i alla fall!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats