JANINAS

2 dagar kvar

Idag har vi pappa hemma, han hade nämligen feber igår kväll. Han sover ännu så jag vet inte hur läget är idag, men jag hoppas förstås att han känner sig bättre och att vi andra inte blir smittade. Nicolina väckte mig 6:25 och vi har nyss ätit frukost, nu kollar hon på barnprogram. 

Nu är det två dagar kvar till BF, och jag börjar ge upp tron om att jag kommer föda tidigare. Det har både jag och Daniel trott, jag gissade ju på igår och han gissade på idag, och även om det är många timmar kvar av denna dag så tror jag nog inte det blir någon bebis idag heller ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tea

    Drygt att gå och vänta, men tyvärr kommer den när den är färdigbakad… Du är väl som jag, en såndär lite äldre mdell som tar lite längre tid på sig att grädda… Båda mina har varit sena, trots att vi vetat datum för befruktning… Första tre veckor andra nästan två… Hoppas du slipper gå över så mkt iaf.

stats