JANINAS

-24 grader

Vaknade upp till ännu en kall dag, snäppet kallare än de senaste. Sitter för tillfället och värmer mig med en kopp te medans ugnen värms upp. Ska ta upp luckan så den får ge lite snabb och skön värme när den kommit upp till 250 grader, ekonomiskt eller hur? Haha. Vi har ju faktiskt en ”riktig” ugn men den vågar jag inte elda i när Daniel är borta, för den har en tendens att röka in i början när det är såhär kallt och skorstenen inte hunnit bli varm ännu och då får jag panik, hehe.

Tror jag har en lite bättre dag idag när det gäller illamåendet. Igår var det riktigt dåligt, men inatt har jag sovit 11 timmar och inte vaknat en enda gång av att jag mått illa. Och nu när ugnen är igång har jag fått lust att baka kärleksmums. Det gäller att passa på och njuta de få stunder man mår bra!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Åh, jag älskar mumin-muggarna. Min Mummo köper alltid 2st av den senaste ”kollektionen” till mig varje år :) Härligt att spara på så många och det bidrar till många minnen.

 2. Maria

  Vi bor också i ett relativt nytt hus och ibland börjar det ryka in när vi försöker få eld i spisen. Sotaren sa att det är så i många nya hus pga lufttrycket inne. Hos oss hjälper i alla fall att ta upp ett fönster/vädringslucka genast när man märker att det börjar ryka in. Kanske ni har provat på det också? :)

  JANINA SVARAR: Ahaa! Joo vi öppnar alltid terassdörren en aning när vi märker att det börjar röka in :)

 3. Janine

  Mina föräldrars spis på villan är likadan men där har vi märkt att man ska endast elda lite papper först en stund och sen lägga in kanske en liten vedbit och låta det vara en stund och sen kan man börja elda på ordentligt! Då ryker int e in nå extra :) Knepet e som sagt att endast elda lite papper och stickor i början tills det blivit lite drag i skorstenen :)

  JANINA SVARAR: Joo det knepet kör vi också med :) men är nervös ändå, haha!

 4. Rebecka

  Indian Chai…mitt favoritte! :)
  Spännande att läsa om ert liv med 2 små och tredje på väg!
  Själv väntar jag mitt första barn, med bf en månad senare än dej!

  Ha en skön söndag! :)

 5. Tia

  Hej! Roligt o läsa din blogg:) Den är bra o du skriver så fint och moget! :) Var själv 18år när vår dotter föddes 2008 i juni, andra barnet föddes i augusti 2009. Har byggt hus, jobbar o studerar, inte den lättaste kombinationen men skulle inte byta en dag av det här. Drömmer även om ett tredje barn bara skolan blir klar :)

stats