JANINAS

41 olästa kommentarer

Det blev visst en liten bloggpaus, skyller det på vädret. Vi var ute hela dagen igår och idag lär vi vara det igen. Det är fredag och när Daniel jobbar natt betyder det att vi får väcka honom lite tidigare än vanligt. Måste skärpa mig ordentligt nu den lilla tid som är kvar före badsäsongen, vi hade ju en egen liten utmaning att train insane framtill juni, men det gick typ upp i rök när jag började jobba och var så himla trött och sötsugen efter jobbet.

Såg mig själv i bikini i förrgår och det fungerade som ett wake up call. Herregud jag är låååångt ifrån att vara tjock, men jag är inte i närheten så i form som jag brukar vara. Ångrar att jag köpte så mycket choklad på kryssningen, det tar ju aldrig slut! Måste tänka att det är okej att ha sämre perioder. Jag har inte haft tillräckligt mycket motivation att träna den senaste tiden heller men nu är den verkligen tillbaka.

Idag blir det storstädning före pappa ska väckas.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats