JANINAS

410 followers

Måndag igen då, och tillbaka till vardagen. Jag och barnen steg upp kring halv 8, och vi har inte gjort ett piss sen dess. Det är 16 minusgrader idag så jag vet inte om vi ska våga oss ut eller inte, det tar emot att påbörja halarkampen när man ändå inte vill vara ute längre än en halvtimme. Men vi får se!

Daniel jobbar kväll denna vecka så han är borta mellan 14-24. Jobbigaste skiftet enligt mig, man hinner knappt göra något tillsammans innan han ska iväg, och sen har man hela långa eftermiddagen framför sig. Eftersom Daniel tar bilen till jobbet så är vi fast i Brändö, och såna gånger önskar jag att jag hade massa arbetslösa vänner här i Vasa. Hehe.

På tal om något helt annat! Igår var det 400 som följer min blogg på bloglovin, och idag när jag loggade in på bloggen så såg jag att 10 till har lagt till mig på sin blogglista :) Roligt, roligt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Jag är en som började följa din blogg för några månader sedan. Dålig på att kommentera men tittar in nästan varje dag. Jättebra blogg, fina bilder (du e bra fotograf) och intressanta texter. Jag syns inte bland followers på blogglovin, så det finns säkert en del andra som jag vilket gör att du har säkert ännu fler än 400+ följer din blogg. :)
    Ha en bra vecka!

stats