JANINAS

52 dagar kvar

Nu har vi bokat tid till läkaren imorgon klockan 15, svinvaccin åt Nicolina, och åt oss samtidigt. 
Vi hade inte tänkt ta, inte någon av oss, men MVC tyckte att det var bäst att Nicolina fick en spruta eftersom hon är så liten, och Daniel är en i riskgruppen så han är nästan tvungen att ta, så då kan ju jag ta också.
Ska bli roligt att se ifall vi alla ligger i feber imorgon kväll då, kanske inte så ”roligt” heller, men det ska väl nog gå bra.
Jag tar egentligen mest för att jag vill vara säker på att jag inte blir sjuk när vi är i Thailand, det skulle ju förstöra resan helt och hållet! Dessutom så kan jag ju inte smitta andra heller när jag vaccinerat mig. 
Min andra hepatit spruta borde jag också ta nu innan månaden är slut, fast jag kanske inte kan ta den imorgon? Jag ska fråga på HVC vad de tror, när det är okej att jag tar den.  

Mitt pass borde också vara färdigt för att hämtas ut imorgon, så nu är det bara Nicolinas pass som fattas, sen är det bara att åka! :)
Dagarna skulle nog få gå liiite fortare ändå …

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    fast man tagit vaccinet är man fortfarande en smittbärare och kan smitta ner andra. så ska vaccinet hjälpa ska hela familjen ta sprutan för att vara säker på att familjen ´går säker´

stats