JANINAS

6 dagar kvar

Nu är det minsann inte länge kvar tills jag åker till Linköping. Nästa veckas måndag klockan 17:20 går planet från Vasa raka vägen till Stockholm, och där väntar Carro på mig. Jag försöker att inte tänka på det så mycket för då kommer det kännas som att tiden går ännu trögare, men jag kan ju säga att jag längtar SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR mycket!

Vädret har sugit riktigt ordentligt de senaste dagarna så det ska bli skönt att (förhoppningsvis) få njuta av bättre sommarväder några dagar. Det står att det ska vara 15 grader hos oss idag, men vår termometer når bara upp till 12 grader och så regnar det och blåser så förfärligt kallt. Jag vet att man inte ska klaga på vädret för det går ju inte att ändra på, men ibland känns det som ett jävla skämt. 12 grader i juli, herregud.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin

  Haha, blev så förvånad av den (patetiska) kommentaren, jag som brukar tycka ni alltid har det så fint där ni bor, hur ni hinner ha det så städat och snyggt hela tiden!

 2. Maja

  Jag såg bilden du la ut på Instagram om kommentaren du har fått för att ni la shoppingpåsar i sängen. HERREGUD! Jag trodde inte mina ögon. Jag tror och hoppas att du bara struntar i deras kommentarer, dom är bara avundsjuka och fruktanvärt omogna.

  Att dom orkar bry sig så mycket om en sådan liten sak är ju bara sjukt. Dom har förmodligen, som du skrev, pratat ihop sig om detta. Jag blir så otroligt arg på människor som ska lägga sig i vad andra gör. Om dom nu tycker så kan dom hålla det för sig själva, dom behöver inte kommentera det på din blogg.

  Att sitta bakom en dator och skriva på din blogg att du är en hora är bara SÅ fegt. Personen som skrev det måste vara så oerhört missnöjd med sig själv. Det är sorgligt att människor måste kommentera andras utseende för att dom ska må bättre själva.

  Stå på dig, Janina! Jag säger detta för att jag verkligen menar det, jag tycker du är en sjukt söt och cool tjej. Du och Daniel är hur duktiga som helst som fixar att ta hand om 2 barn i den unga ålder ni är i.
  KRAM!

 3. Anna

  Jag tycker också att det är jävla äckligt med shoppingpåsar i en obäddad säng. Men blev inte förvånad då jag såg bilden. Ordning och reda är ju inget ni är kända för. Snarare ständig oreda.

  JANINA SVARAR: Du menar vi är kända för att ha ständig oreda? Says who? En liten skit på internet som förmodligen aldrig ens sett mig i verkligheten?

 4. Helena N

  Vad kul, och välkommen hit till Ruotsi när det är dags.
  Förstår att du längtar, för när det är klart att man ska göra nåt skoj, då vill man göra det NUUUU :-)

  Kram och ha en superskön tisdag trots trist väder hos er.
  /Helena N

stats