JANINAS

7 things you did not know

♥ Jag föddes med svart hår, sen blev det riktigt kopparrött och till sist blev jag mörkblond med en svag röd nyans.

♥ Daniel slutade ”leka” med mig när han började 7:an, eftersom min storasyster som gick i samma klass som honom berättade åt alla sina tjejkompisar att han lekte med hennes lillasyster, varefter han blev mobbad. 

♥ Första gången jag lekte med Lien och Hanna gick jag i dagis, och då byggde vi en WC-stol av snö. 

♥ Jag har varit ett kakmonster sedan jag var lika liten som Nicolina. 

♥ Om någon berättar något för mig, har jag ofta svårt att lyssna, istället sitter jag och funderar på något helt annat. 

♥ Jag blir deprimerad mellan februari-april, när jag gick i 8:an mådde jag så dåligt psykiskt så att jag började må illa fysiskt och var spyfärdig dygnet runt. Jag åt inget annat än 3 smörgåsar per dag i 3 veckor, då vägde jag bara 41 kg.

♥ Min största dröm är att bli rik och flytta till L.A.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vad roligt att du och Daniel kände varandra när ni var små! Skulle inte du kunna berätta om hur ni blev tillsammans?

stats