JANINAS

799 följare

Nu fattas bara EN följare till på instagram så har jag 800 följare. Det börjar närma sig 1000, och jag minns det som igår när jag hade 300 följare och tyckte att när jag har 500 följare, DÅ är det mycket. Det var nångång i höstas. Jag laddar dagligen upp bilder där på allt möjligt, mest barnen och mig själv förstås men även bakverk och annat som ingår i min vardag. janina_nylund heter jag där ifall ni vill följa mig.

För tillfället sitter vi bara och väntar att pappa ska komma hem. Han har börjat en timme tidigare några gånger tidigare i veckan så ikväll får han sluta redan klockan 19 iställer för 23. Det känns förstås helt super att få ha lite fredagsmys ikväll, för imorgon jobbar jag extra (med Hanna, woo-f*king-hoo!) och när jag slutat är det bara att göra oss färdiga och åka iväg till Vasa på kalas. Min yngsta storasyster Josefin fyller 24 idag (GRATTIIIS) så imorgon ska vi fira henne. Ska bli så roligt att träffa familjen!

Men nu ska jag fortsätta städa upp på diskbänken så det är rent och fint när Daniel kommer hem. Slänger kanske upp ett recept på supergoda proteinbars ikväll, annars blir det när jag har tid nästa gång.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annika

  Hej!

  Detta hör kanske inte hit men skulle vilja framföra en liten önskan :)

  Det skulle vara jätteintressant om du nån gång berättade om ditt bloggande, t.ex. varför du tror att just DU har så många läsare, om du har gjort något för att få dem, vilka annonseringskanaler du använder och om du t.ex. har haft sponsrade tävlingar på din blogg etc… Hur mycket tid du lägger ner på bloggen, vad dina vänner tycker om den osc.Helt allmänt, hurdant det är att vara en ”riktig” bloggare! :)

  Tack för en kiva och inspirerande blogg!! :)

  JANINA SVARAR: Tack för komplimangerna och idén! Den ska jag definitivt fundera på :) Kram!

 2. Mimmi

  vitsi va snygg bikini!! vann ha do hitta hande? sko va precis min färgor.. ;)

  JANINA SVARAR: Visst e an!!! :D Finns på Bikbok :)

 3. Ida Andersson

  Gud vilken fin kropp du har Janina! och du har haft två bebisar i magen!? Det syns inte! Hoppas du själv tycker du är fin för du är blessed med en snygg kropp! Tack för en bra blogg!
  /Ida

  JANINA SVARAR: Men tusen tack du! :) Vad snällt av dig :) Jovisst är jag nöjd! Behöver bara finslipa den lite ;) Kram!

 4. Kajsa

  Det förtjänar du :) Vet inte hur jag hittade hit men fastnade direkt :)

  JANINA SVARAR: Vad roligt! :) Hoppas du ska trivas :)

stats