JANINAS

8-månaderskontroll & dagklubben

Vår lilla prinsessa blir 8 månader nästa vecka, så idag hade vi tid för kontroll.

Hon väger nu 7870 gram och är 68,3 cm lång. Hon har bara ökat 480 gram och blivit 3,3 cm längre sen 6-månadskontrollen, men vikten i alla fall beror nog på att hon börjat ta sig framåt och aldrig mer ligger stilla. Det var en annan dam där idag som gjorde kontrollen och hon visade inte hur Joline’s kurva ser ut nu, men det har nog inte så stor betydelse. Hon äter och mår bra och har nog bilringar så det räcker och blir över ;)

Samtidigt som vi var i stan åkte vi hem och hämtade lite småsaker och kollade posten. Där fanns ett brev från församlingen, där det stod att Nicolina får börja i dagklubben i augusti. Det känns extra bra just för att hon fick plats på den klubb som vi hade hoppats på! Så där kommer hon vara varje tisdag och fredag, mellan 9-12. Det blir nog en bra start så får hon börja på dagis sen i januari när jag planerar att börja studera. Jag har hört så mycket bra om dagklubben inne i stan, så det ser vi fram emot!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hej! Dagklubben är bra, har en tjej som gått ett år där och trivdes bra. Samma som dagis fast gratis, sånt gillar man. Hon fyller 4 i höst och kommer fortsätta i klubben. Dock inte samma klubb som Nicolina blir det. Lilltjejen fyller 2 år i vinter och jag funderar också på att börja studera. Vad ska du börja studera?

    JANINA SVARAR: Håller med! Jag vill utbilda mig till kostrådgivare, men jag får se vad det blir.

stats