JANINAS

Min sista dag som 18 åring

Och jag sitter i skolan och har inget att göra.
Vi började först 10 idag, så jag tog en morgonpromenad med Nicolina och förde henne till dagmamman till klockan 09.
När jag kom till skolan fick vi ut matteproven, och jag fick så bra som 2! :) (på en vitsordsskala från 03)
Jag trodde verkligen att jag skulle bli underkänd, det var många i klassen som blev det och jag brukar alltid vara en av de få som måste skriva om, men tydligen så är jag inte så dum om jag faktiskt försöker läsa och öva lite hemma :) *happyface*

Så vi hade en 15 minuters kort mattetimme, och nu måste vi sitta här i skolan och vänta tills klockan blir 13:30, då vi antagligen ska ha modersmål i tre timmar, om vi nu inte blir lediga från det också.
Anledningen till varför vi har haft en så slö dag idag, är för att det är sista veckan på period 2 nu, och vi har haft tillräckligt med timmar redan.

Men jaajaa, nu ska jag surfa vidare i brist på något vettigare att göra!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Jag var på krog och firade min 18 års dag, mer än så har jag inte varit. Jag vet nog att jag FÅR "släppa loss" ibland, det är inte därför jag inte har varit. Alla tycker inte det är roligt att vara på krog, jag klarar mig bra utan festandet och det är bara bra för både kropp och själ om man kan vara utan alkohol, vilket jag kan.

  2. S

    Har du varit alls på krogen under ditt år som myndig? Fast man har barn ( har ett själv ) får man nog släppa loss ibland, med gott samvete :)

stats