JANINAS

Första gången

Gissa vad vi har gjort ikväll…
Vi har varit till SIMHALLEN alla tre! :D

Jag satt och läste på prov till klockan 15, sen fick jag bara för mig att NU ska vi åka och simma! Så jag tvättade bort sminket, la upp håret i hästsvans, packade ner bikini och handduk åt mig och Nicolinas badrock, och så for vi iväg 15:30 för att hämta lillan. På vägen dit var vi inne via Babystyle och köpte en större badblöja, eftersom hon har växt ur sin gamla. Sen åkte vi och hämtade tjejen, och sen till simhallen som ligger så passligt som en 5 minuters promenad från dagmamman. 
Allt gick riktigt bra, det var första gången Nicolina var där så hon var riktigt ivrig och spänd :) Hon pratade non-stop och när vi kom ut till bassängerna och hon fick plaska i babypoolen blev hon helt vild! 
Efter en liten stund flyttade vi oss till den större barnbassängen som är 60 cm djup, och så fick hon luftkuddar att ha på armarna, och DÅ minsann blev det fart på tjejen! :) Hon försökte springa fram och tillbaka i vattnet som nästan nådde hakan, sen började hon hoppa och skratta, och hon slappnade verkligen av redan från början. 

Hon ville förstås inte åka hem, så lite sur blev hon på mig när vi gick upp från bassängen, men det gick om när vi skulle duscha. 

Att se henne så glad och förväntansfull gjorde både mig och Daniel varma inombords :) Vi kunde inte sluta skratta med henne, hon var så lycklig och det gjorde oss lyckliga! Tänk vad något så litet som ett besök till simhallen kan göra ♥


Daniel och Nicolina i Thailand, januari 2010. Då var hon mest rädd för både havet och poolen.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    jag undrar också vilken dagmamma hon går hos, för med tanke på att det är 5 minuter från simhallen så skulle det kunna vara C.Lax och isåfall är det samma dagmamma som jag gick hos när jag var liten :) bara undrar :)

  2. Lina - Mamma till Anabelle & Alicia ♥

    Åh vad härligt :) Bella älskar också att bada så vi försöker komma iväg en gång i veckan iaf med henne. Nu har hon varit förkyld ett tag så inte blivit nåt men snart är vi på igen :D Mysigt att se dom plaska runt. Och häftigt att de vågar så mycket som de gör, andra eller tredje gången jag var och badade med Bella så vågade hon hoppa från kanten liksom och få huvudet under vatten. Jag var skitfeg när jag var liten, hatade att få vatten i ansiktet ;)

  3. Lotta

    Va roligt de låter :)

    var går hon på dagis/dagmamma? för där vi bor så e ett dagis bredvid. och vi bor faktiskt ungefär 5 min från simhallen ;D hah

stats