JANINAS

Tisdag

Jag har precis gjort mina lår-mage-rygg övningar, och nu är jag så trött så jag är redo att somna när som helst. Vi hade verkligen världens tråkigaste och jobbigaste modersmåls timmar idag, och det har satt sina spår.
Jag har inte orkat göra något sen jag kom hem, och då har vi dessutom prov i färglära på torsdag, och det skulle jag nog behöva läsa mer på än jag gjort ikväll. 

Ut på en promenad har jag i alla fall varit, jag tänkte först stanna hemma och läsa på prov så länge Nicolina och Daniel var ute, men jag kunde inte låta bli att följa med. Vi var inne hela kvällen igår, och jag är verkligen en som behöver frisk luft och motion helst varje dag. 

Nåja, nu ska jag nog söka mig till sängs. Klockan ringer 05:30 imorgon bitti som vanligt, och då ska jag iväg till skolan och orka med ännu en 8 timmars skoldag. Imorgon ska jag måla färdigt verktygslådan helt, och antagligen börja på med något annat. Spika element tror jag läraren sa att vi skulle göra? Haha, jaa jag vet inte. 

Här har ni en härlig låt som jag var helt beroende av i somras, den får alla sommar känslor att komma tillbaks. Jag hade glömt bort den, men igår när jag övade på matteprov så hittade jag den på min mp3, och nu är jag beroende igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats