JANINAS

Dagens lunchtips

Det du behöver är: 125 g vetenudlar, 500 g kycklingstrimlor (naturell), djupfrysta grönsaker.

Såhär gör du: Koka nudlarna och krydda med salt, curry och broilerkrydda. Bryn kycklingstrimlorna och krydda med broilerkrydda. Släng dit de djupfrysta grönsakerna och låt allt stekas på medelhög värme ungefär 10 minuter. Släng till sist dit nudlarna och rör om. Tadaa!

Enkel rätt som gillas av både vuxna och barn.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna Karlsson

    De där är våran favoriträtt här hemma.. Men vi blandar inte ner nudlarna (vi har äggnudlar) och sen kryddar jag med chilipeppar och sambal oelek istället :) Till det har vi sen ostronsås och sweet ´n chilisås :)

stats