JANINAS

A little more personal

Efter julen har jag tänkt göra bloggen liiite mer personlig. 
Det har börjat bli rätt så uttjatat att bara skriva om vad vi (Nicolina) gör på dagarna, jag vill ju helst minnas lite mer om mig och hur jag såg på saker och ting i denna ålder.
Man tror att man nog ska minnas allt sånt, men det märker jag redan nu när jag läser min förra blogg, fastän det bara är ett år sedan så har jag ändrat mig så otroligt sedan dess, och jag blir lika förvånad varje gång jag läser den. 
Sättet jag skrev på, saker jag funderade över, var rädd för, såg fram emot, allt det är så mysigt att läsa om i efterhand, även om allt inte var så positivt. 

Jag kommer självklart inte skriva om alltför personliga saker, men jag vill att min blogg ska handla mer om mig, än vad den gör nu. 
Jag har lärt känna mig själv så mycket bättre nu under det senaste året, och jag känner att jag är så mycket mer än ”bara” en ung mamma. Samtidigt är jag också en ungdom, en tjej med många tankar och emellanåt bekymmer, en tjej med växande självförtroende, och självklart en tjej med stora drömmar.

Nicolina kommer alltid vara höjdpunkten i mitt liv och min vardag, så henne kommer jag förstås inte sluta skriva om bara för det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats