JANINAS

All I need is you


Dessa stunder är magiska. Det finns så himla mycket kärlek även om dagarna mestadels består av att uppfostra Nicolina till en trevlig individ och att lära Joline vad Nej faktiskt betyder. Emellanåt blir det kämpigt men jag är säker på min roll och står stadigt med båda fötterna. Mina barn är fantastiska och jag är STOLT över att få vara deras mamma. Att få se dem glädjas av att ha varandra och kommunicera på sitt egna lilla sätt, det är guldvärt.

Jag glädjs åt att se hur de finner tryggheten i mig, och jag vet att vad livet än för med sig och vad som än händer, så är jag okej så länge jag har dem. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Åh, det är ju så så fint! Det märks i sanning att dina barn är din värld. :) Och det är väl precis som det bör vara, men tyvärr inte alltid är.

  Jag hoppas det går bra med flytten in till nya huset och allt nu! Ta hand om dig :) Kram

 2. lollero

  Hej Janina,

  Jag måste nu säga, de e jag som skriver about din profile bild och kanske har kommenterat några gånger tidigare också.

  Jag har mycket mycket shit i mitt eget liv, och när de e too much jag är riktig biaatch..
  Jag inte blir glad när jag har kommenterat och jag älskar din blogg. Kanske det är bara svårt att se att alla andra har så mycket fin saker i livet och jag har ingen kompisar etc.. även jag e över 20 år gammal.

  Men jag måste ny säga att sorrysorrysorry altting skit jag har kommenterat och lovar att jag gör inte längre det.

  All lycka till er och ursäkt en gång till. Och sorry min dålig svenska igen, jag är finskspråkig men försökte skriva på svenska iaf.

stats