JANINAS

Amning

Jag ringde just och skulle "boka tid" till visnig på en tvårummare,

men den var redan borta.. synd! Undrar hur länge det tar innan vi hittar något? inte för att vi har bråttom någonstans men jag längtar bara till något större.

Jakten fortsätter!
Nicolina sover ute på balkongen nu, så jag ska ta och städa lite. Kanske jag byter sängkläder på samma gång? 
Jag håller på att sluta amma nu. Det känns lite motvilligt, men ändå skönt.
Jag längtar efter att få sova utan bh och få börja använda en "riktig" bh istället för amnings, att kunna vara ifrån Nicolina en hel dag utan att brösten blir stenhårda och börjar läcka. Dessutom är det inte så trevligt längre nu när hon fått en tand, hon älskar ju att prova använda den tanden också :P
Samtidigt vill jag inte släppa taget om amningen eftersom det känns lite som att hon inte är min lilla bebis då längre, hon behöver mig och jag behöver henne sålänge jag ammar, det är ju så mysigt och hon får så mycket trygghet och kärlek genom amningen. 
Men hon är ju trots allt 8 månader nu, och jag tycker jag har varit duktig och haft tur som orkat/haft tillräckligt mycket mjölk för att kunna amma såhär pass länge! men nu när jag inte ammar mer än 3 ggr/dag så börjar mjölken ta slut och det känns som att jag inte riktigt kan vara helt säker säker på att hon får tillräckligt. Därför ska jag börja ge mjölkersättning nu. 
Även om jag slutar amma så kommer hon fortfarande vara MIN bebis! :) underbara Nicolina
Men nu -> Städa! 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats