JANINAS

Annandag jul

Jag har suttit och stirrat på datorn nu i snart en timme, Nicolina är upptagen med Babar och Joline sover ännu, och jag borde skriva ett inlägg känner jag. Men vad ska jag skriva om?

Om att min äldsta storasyster fyller år idag?
Om att det är värsta stormen där ute idag?
Om att jag har världens diskberg som bara står och väntar på mig, och hur jag undviker att gå in i köket, för det som man inte ser, finns inte?
Om att jag tycker att det borde komma lite snö nu så man kan ha roligt när man är ute med Nicolina?
Om att jag och Daniel drömmer om att åka till Thailand ensamma över nästa nyår?
Om att mitt nyårslöfte är att sitta mindre framför datorn och göra allt jag kan för att leva i NUET?

Nåjaa, jag måste väl ta tag i disken nu då, i alla fall.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Jag tycker absolut man ska få fara på semester utan sina barn. Mina föräldrar har många gånger farit på skidresor och annat utan mig och min syster, och inte lider jag av det idag! Dessutom blev mina mor-/farföräldrar glada som fick vara med mig och min syster och ta hand om sina barnbarn, och vi tyckte också det var kul att bli lite bortskämd av dem ibland ;)

 2. kameralinsen ♥ ~

  Om ni vill på semester ska ni göra det! Kan berätta lite smått.

  När jag var 4 år gammal så åkte mamma och pappa och några till på semester i en vecka. Jag skulle bo hos mormor och morfar då. Och mamma sade jag skickar paket från Marocko. Då köpte hon dom färdigt hemma innan dom åkte och gav dom till morfar. Och varje morgon när morfar vaknade vid 5 så gick han ut tog ett paket från garderoben och gick och satt det i postlådan. Och när jag vaknade tog jag morfar i handen och gick ut och hämtade paket och sa nu har mamma skickat paket från Marocko. :) Och så höll vi på i en vecka! Vet inte om era barn är så lättlurade som jag men det är ett tips att dom inte ska sakna er så mycket om ni åker bort.
  För ni som föräldrar ska faktiskt få egen tid. Har ju inte ett eget barn eftersom jag är 16 år gammal men självklart som förälder ska man få ta ledigt. Precis som min mamma och pappa. Man ska bara ha fantasi och försöka komma på något. T.ex att ge presenter som man säger att man skickar från semestern! :) Lycka till!

 3. Janina svarar

  Nina: Så du menar att man aldrig ska ha egen tid och alltid ska ha med sig barnen efter att man blivit förälder? Varför tycker du det är fel att göra något utan barnen? Har du själv barn?

 4. Nina

  Oj nej, ja e av den åsikten att skaffar man barn åker man inte på resa utan dem, vill man ha "egen" tid eller semester skaffar man inte barn.. Men de e min åsikt, alla e vi ju olika!

stats