JANINAS

Äntligen (snart) fredag

Nå äntligen går det att blogga! Det har varit nåt strul med verktyget så jag har varken kunnat göra inlägg eller kolla kommentarer. Nu är klockan redan supermycket och jag borde faktiskt ligga och dregla på kudden den här tiden, men jag tänkte ändå dröja ut på tiden lite extra nu när det äntligen går att blogga. Tänkte berätta att vår dag bestått av helt vanliga saker, så som parkhäng, lek, bråk, gnäll, skratt, lejonvrål och till sist bad.

Ungarna blir bara mer och mer sammansvetsade för varje dag som går. Nicolina blir alltmer beskyddande över sin lillasyster och blir inte lika lätt berörd när lillskiten förstör hennes legotorn eller äter upp hennes teckningar eller kryper över henne eller drar henne i håret. Joline då igen blir alltmer egen och kan bli så arg när Nicolina tar ifrån henne något som hon inte får ha. Hon slår runt sig och skriker och ger Nicolina onda ögat, och nästa sekund kryper hon efter storasyster överallt och vill vara så nära som möjligt. Det är så himla intressant att se på de där två, hur de  är tillsammans.

Imorgon far Nicolina till mommos och stannar där till måndag. Hon längtar efter att få åka dit, jag längtar efter att kunna se på teve mitt på ljusa dagen, Joline längtar efter att få ha mig för sig själv. Vi längtar allihopa.

Nu kom Daniel hem och vi ska äntligen få dregla på kuddarna, samtidigt. Go’natt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fia

  Tänk, just sådär tycker jag också vi har det! Alltså lillasyster (+10 mån) har börjat skrika som en ilsken apa då storasyster (knappa 3år) försöker ta något som hon bestämt vill ha. Och storasyster leker med lillasyster, som ju fattar nada av leken men glatt sitter med på tåg, båt eller restaurang, vad än leken sen handlar om :-) Och då storasyster var knepig att lägga om kvällarna slog det oss att lägga dem i samma rum och nu är de nöjda då de har sällskap. Syskonkärlek <3

 2. Madde

  Va jag uppskattar att du kan lägga ut bilder där det ligger lite slängda leksaker i bakgrunden, och inte försöka ha en perfekt yta. Och att faktiskt tala om i texten att det är okej att längta för alla, även för dig som vill titta tv mitt på ljusa dagen. Bra tycker jag! :) Trevlig helg på er!

  JANINA SVARAR: Javisst! Det är sällan golvet hos oss är fritt från leksaker, det kommer man inte undan :) Trevlig helg!

 3. Isabelle

  Vilka fina barn du har, blir så glad när jag ser tokbilderna på dom nu. Och min son på 8 1/2 månad tycker det är kul att kolla på video klippen och skrattar högt. Du ska vara riktigt stolt! Tror att vi unga mammor ibland klarar oss bättre! Även fast vi ofta får höra motsatsen! Ta hand om er!

  JANINA SVARAR: Tack! Vad roligt att han gillar videoklippen :) Kram!

stats