JANINAS

Are we getting closer or are we just getting more lost?

Vi har just varit in till stan en sväng, jag tog med mitt presentkort till H&M och köpte mig en ny bh och en topp ..

Jag gillar verkligen motivet, det är lite speciellt!
Jag har tänkt spara den tills vi åker till Thailand, eftersom den är så tunn och inte så tight, så tror jag den kommer passa perfekt att ha ovanpå bikinin. 
Gud va ja längtar!! :)

Daniels föräldrar åker ner till Helsingfors redan ikväll, och imorgon stiger de på flyget som för dem till Thailand. 
De hyr en ”stuga” där enda tills mars, så det är ju förstås dem vi ska bo hos när vi åker dit sen i januari. 

Och nu till något helt annat.
På lördag flyttar Josefin in i sin nya lägenhet, så det betyder att vår soffa blir ledig ikväll! Det ska bli både skönt och lite sorgligt samtidigt, skönt eftersom det blir en mindre person som jag måste städa upp efter (haha) och sorligt eftersom vi faktiskt har haft det roligt domhär veckorna hon bott här.  
Alla gånger vi varit och handlat (vår favorit sysselsättning), alla sena kvällar vi suttit uppe och skrattat .. men hon flyttar ju inte långt bort så vi kan ännu gå dit när som helst och hälsa på henne och Randi (kissen). 

Jaajaa, sammanfattning: Josefin flyttar ut ikväll och jag vill till Thailand NU !! :)

Här får ni njuta av en fin låt som värmt mitt hjärta sen jag gick i högstadiet..

”We’ve been here so long, think that it’s time to move,
the winter’s so cold, summer’s over too soon,
so let’s pack our bags and settle down where palmtrees grow”

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats