JANINAS

Året som gått – 2010

JANUARI – FEBRUARI:

Riktigt i början av året var vi på lilla Yasmine’s dop. 
Ca. två veckor senare åkte vi iväg till Thailand. Det var min första resa (Sverige räknas inte), jag är ännu förvånad över att vi tog oss hela vägen dit själva med jätte stort bagage + en ettåring.
Nicolina hade tagit sina första steg två dagar före vi reste iväg, och hon fortsatte öva och lärde sig gå på flygplatserna :)


Natten efter att vi hade kommit hem från Thailand blev Nicolina magsjuk. Det var första gången hon var det, och hon spydde varje dag i 1,5 vecka. En kväll åkte vi in till akuten, där vi fick order att ge henne vad som helst bara hon fick i sig något. Så därefer åt hon salta pinnar i 1 vecka. 

MARS – APRIL:Efter att ha varit blond sen graviditeten, kände jag att jag behövde lite ändring. Så min näst äldsta syster färgade mitt hår rött-brunt med blonda slingor.


Sen fyllde samma syster 30 år.

APRIL – MAJ:


Vi gick på vårpromenader längs hamnen.


Min yngsta storasyster fyllde 21 år så då var vi på kalas och Nicolina var vild.


Jag samlade ihop en hel hög av Nicolinas urväxta kläder och sålde på loppis. Det tjänade jag 180 € på.


Vi hälsade på Hanna och Yasmine.

JUNI – JULI:


Efter en kall start på sommaren kom äntligen värmen. Vi bodde hos våra föräldrar i Oravais mellan maj – augusti, och spenderade många dagar nere vid stranden. Nicolina lärde sig att älska sjön, och ville helst simma varje dag.

Vi bodde ca. 200 m från Hanna och Yasmine, så dem hängde vi med nästan varje dag.

AUGUSTI – SEPTEMBER:


Vi flyttade in i vår nya lägenhet, som vi hyr av min systers pojkvän så länge han arbetar i Afrika.


Jag och Daniel var ”lediga” en helg och njöt av att bara vara vi två.


Jag började skolan och fick en ”anledning” att klä upp mig och ta outfit bilder.

Jag och Petra började i samma klass, vi kände varandra från förut eftersom vi gick på Yrkesstarten samtidigt år 2007. Vi är lika gamla och hon fick en dotter året före mig, så vi har mycket gemensamt.


Jessica och Maya kom hem från 3 månader i Afrika.
Vi gick på underbara höstpromenader och Nicolina lekte med löven.

OKTOBER – DECEMBER:


Vi bakade och diskade tillsammans.


Vi köpte en ny soffa som vi är riktigt nöjda med.


Nicolina tog dagisfoto och det blev jätte lyckat!


Den 10 november fyllde jag 19 år och bakade en tårta helgen efter som jag bjöd på när jag hade ”släktkalas”.


Jag tog vackra vinterbilder på väg från skolan.

Okej, inte ett så väldigt händelserikt år kanske, men jag har haft rätt roligt och är inte missnöjd med något egentligen. Hursomhelst så hoppas jag att nästa år blir spännande och fyllt med roliga händelser! Man kan ju alltid hoppas ;)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats