JANINAS

Året som gått

Året började med en ny tatuering för mig och mjölkprovokation för Joline. Jag lärde känna Carro, som blev en av mina närmaste vänner. Jag klippte lugg och trivdes inte alls. Sommaren blev kort och kall men vi njöt till 100% av de få dagarna som var varma. Vi besökte Mumindalen och Wasalandia i juli. I augusti kom Melina till världen och plötsligt var Hanna tvåbarnsmamma hon också. I oktober blev Joline sjuk och fick vätskebrist, då sov jag en natt på sjukhuset med henne medans hon fick dropp. Jag hade suktat efter en förändring hela året så till slut färgade jag håret rött och trivdes/trivs jättebra. Vi köpte radhuslägenhet som vi flyttade in i 1 december. Joline fyllde 1, jag fyllde 21, Daniel fyllde 23 och Nicolina fyllde 4. 

Ikväll ska vi fira årsskiftet i lugn och ro här hemma med barnen. Vi har köpt chips och popcorn, så ska vi väl se nån barnfilm och skjuta raketer. Det är första gången vi gör det med Nicolina så hon längtar jättemycket. Just nu är hon över hos grannen jag berättade om igår, hon har en katt som Nicolina säkert är helt förtjust i. Nån dag ska jag baka något riktigt smarrigt som hon får ta med till sin nya kompis!

La ihop lite bilder från det gångna året, fanns så många fina men här är några favoriter i alla fall.Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annu

  Du är så otroligt vacker Janina!! :) Dina flickor kommer säkert bli lika vackra som vuxna de med, så fina redan nu!

  JANINA SVARAR: Ååh, TACK snälla du! :)

 2. Lina T.

  Gott nytt år på dig mer Janina!! :D

  De om att du klippte lugg, jag tycker du både passas i och utan lugg :P
  Fast du ser ut och vara lite mer ”mogen” med lugg xD Och nu menar jag inte att du e omogen hahah xD Fast du kanske e de ibland hahah ;D xD

  JANINA SVARAR: Själv tyckte jag att jag såg mer barnslig/töntig ut med lugg :P Det e bara bra att va lite omogen, livet blir så tråkigt annars ;)

stats