JANINAS

Att jämföra

Ser ni vilken skillnad det är nu? Visst liknar de varandra men absolut inte lika mycket som i början! Ibland kan Joline se precis ut som Nicolina gjorde, t.ex. när hon ligger på mage eller i profil, men på de flesta bilder så ser man jättestor skillnad nu.

Det är så spännande att jämföra och se hur de ändras hela tiden :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Eleni: Tack! :) Hon har nog två blåa ögon, fast de kan ännu ändra färg eftersom det kan ändras upp till 4 års åldern. Skulle va kul om hon fick gröna eftersom jag har det!

 2. Eleni 17 år & gravid

  Jättesöta båda två ! Men jag måste bara fråga, har Joline två olika ögonfärger? På vissa bilder ser det ut som att det ena e blått och det andra grönt. Jag har själv två olika färger fast på samma öga då :P

 3. Irina

  Jag trodde aldrig jag skulle börja läsa en "mammablogg" men jag måste erkänna att jag fastnat för din! väldigt bra blogg och så otroligt söta tjejer :)

 4. Lina - Mamma till Anabelle & Alicia

  Jag tycker nog att dom är ganska lika ändå :) Men visst har dom sina egenheter, tur är väl det. Vore ju inte roligt om de såg helt identiska ut, det finns ju en charm i att vara lite olika med :)

  Alla säger att våra tjejer är så lika men känner man dom så vet man att det bara handlar om utseende. Till personligheten är de varandras raka motsats, så olika man kan bli :) Fast det tycker jag är himla roligt, att man får uppleva två helt olika små individer :)

  Och du frågade om Anabelle spytt av vällingen, det har hon aldrig gjort. Däremot så har hon alltid bara druckit majsvälling för hennes mage har inte tålt fullkornsvällingen. För mycket fibrer trodde bvc, hon behöver tydligen inte så mycket fibrer utan blir då lös i magen. Alicia är likadan, också bara majsvälling.

  Kram!

 5. Anonym

  det är såååå kul att de jämförelsefoton!! fortsätt med det! :) Och JA de liknar supermycket fortfarande, ögona är precis likadana!!! Det skall bli så kul att se hur mycket Joline kommer likna Nicolina då hon blir äldre!! :)

stats