JANINAS

Awesome


weheartit.com

Ååh! Jag är så sugen på att göra fler tatueringar! Det står definitivt på plats nummer två på min have-to-do lista. På första plats står ett frissabesök. Sen är jag också i stooort behov av en ny garderob, jag har god lust att kasta ut allt det som finns i den nu och köpa nytt. Jag har en så enorm craving att förändra allt nu, göra sånt som jag velat göra flera år men inte vågat ännu. Vad fan väntar jag på egentligen? Som det här med tatueringar, det är ju en sak man måste vara säker på en tid innan man går och gör tycker jag, och det är väl bra att vara lite rädd för att man kommer ångra sig senare i livet. Men om man nu varit samma person i stort sett hela sitt liv, varför skulle man då ändra sig sådär plötsligt och bli emot allt det som man förut älskade?

Näe, man lever bara en gång och det man vill göra, det ska man göra. Från och med nu tänker jag inte låta mig själv hållas tillbaka av rädsla, för innerst inne vet jag vad jag verkligen vill.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Isabelle

  En av mina bästa vänner är väldigt tatuerad både kropp och ansikte & hon är defenitivt inte sämre mamma än mig som inte har några tatueringar , hon kanske till och med bättre. Blir så förbannad på dessa fördomar! Kör hårt janina, låt inga moralkärringar få dig att tveka!

 2. Nathalie

  Gooo for it :) Jag älskar också tatueringar! Har 5 nu, och många fler kommer det bli :) Så fort jag gjort en, börjar jag spara till nästa. Är kul och personligt med tatueringar, och som sagt varför skulle man ändra på sig? :)

 3. Pia

  Gör det inte!!!!!
  Ser billigt ut och du får svårare att hitta ett
  seriöst jobb. Du är så snygg som du är.

  JANINA SVARAR: Billigt? Och vad är ett seriöst jobb enligt dig? Det handlar inte om att jag skulle vara ful utan tatueringar. Sen skulle jag aldrig välja att inte göra något som jag vill, för att nån okänd säger så.

 4. Ida

  Håller helt med dig! Det finns så mycket normer och föreställningar hur man ”bör” vara (och speciellt om man är mamma, för gud förbjude att ha en speciell STIL som andra kan tycka vara opassande), och därför hålls tillbaka av just rädsla. Men ingen kan ju faktiskt säga hur du ska eller inte ska leva. Så jag tycker du ska köra på och göra precis som du själv vill!

stats