JANINAS

Babyns första presenter

Dessa coolingar fick lilla babyn igår när min syster Jessica och hennes son Vilmer var hit på ett sista besök före de åker till Afrika, de kommer inte vara hemma när babyn föds så jag fick öppna hennes ”välkomstpresent” redan nu. Vad verkligt det började kännas, och vad söt hon kommer vara :) Båda plaggen i storlek 56.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Anonym:
  1. Jaa det stämmer, det är hennes man som jobbar där.
  2. Det sa jag bara för att jag visste att jag skulle få höra mycket skit före jag ens var gravid om jag sa att barnen betyder mer för mig än skolan, men självklart skulle det ju vara skönt att orka få undanstökat skolan före nästa barn, men det betyder mer för mig att barnen får växa upp tillsammans (och vara nära varandra i åldern), jag har ju redan ett barn så varför sluta nu när vi ändå ville ha åtminsone två :)

 2. Anonym

  Jag har två stycken frågor till dig :). 1. Din syster var i Afrika för ett tag sedan också, har jag för mig… Åker hon dit ofta? Jobbar hon där eller något…=) 2. Jag minns att innan sa du ofta att du längtade efter en baby till, men ville vänta tills du var klar med skolan. Varför ändrade du dig?:)

 3. Janina svarar

  Anonym: Nu är jag hemma med Nicolina (och så småningom bebis), och det kommer jag vara tills nästa höst, då är planen att fortsätta på Ytbehandlings utbildningen som jag har gått på det senaste året. Det är en utbildning på tre år, och det här året som jag är hemma så ska jag läsa de ämnen som man kan ta på distans så slipper jag gå till skolan nästa år de dagar som vi har t.ex. modersmål och matematik.

  Alltså har jag ingen färdig utbildning ännu, jag har ju hunnit vara gravid två gånger och är bara 19 år, men inom 2-3 år borde jag vara helt färdig.

 4. Anonym

  Alltså jag har inte fått nån klarhet i vad du sysslar med. Du är arbetslös right? Har du gått i skolan? Har du jobbat? Ska du jobba sen ? :) Hoppas du kan svara, är nyfiken!

 5. Mikael

  Jätta fina kläder. Jag längtar också till att börja köpa in en massa barnkläder till mitt fjärde barn som är beräknat i september.

stats