JANINAS

Baka baka liten kaka

Det här inlägget skulle jag egentligen skrivit igår, men jag var så trött efter att jag lagt Nicolina så jag orkade inte sätta mig ner vid datorn, utan gick och la mig istället.
Hur som helst så regnade det igår kväll och jag orkade verkligen inte gå ut (det är så svårt att klä på Nicolina OCH mig själv nu för tiden med denna gigantiska kula) så vi sökte efter ett kakrecept vi inte provat förut, och bakade istället. Nicolina älskar att baka så det är riktigt bra som sysselsättning, och så får man ju något gott utav det också ;)

Vi bakade ”Bruna bröd”, men bilden på slutresultatet ger inte alls verkligheten rättvisa så den skippar vi. Vår kamera sviker oss genast det är lite mörkt i rummet.

Nu ska jag äta min morgongröt och kolla på Mumin tillsammans med lillgumman. Vi steg upp redan 6:14 idag så hon ligger och slöar i soffan nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats