JANINAS

Bakom molnen skymtar mer än horisonten

Hela mitt liv har jag varit en sann drömmare. Finns det något jag vill göra så kan jag inte tro annat än att det kommer gå. Allt går, allt måste gå, ingenting kan vara omöjligt. Jag sitter dagligen och planerar, drömmer och fantiserar om hur mitt liv kommer bli, hur jag vill att mitt liv ska bli, hur jag ska se till att mitt liv blir. Förmodligen är det drömmar som många skulle fnysa åt, jag siktar så högt man bara kan, men det ger mig en känsla av styrka som sträcker sig från tårna till magen och upp via hjärtat som slår några extra slag.

Jag kan göra vad som helst, men det kan jag bara ifall jag verkligen tror på mig själv. Jag har alltid trott på mig själv, men efter att jag blev gravid med Nicolina har jag bara blivit starkare. Jag kan vara så löjligt högt upp bland molnen så jag bara vill skratta åt mig själv, men samtidigt tror jag helhjärtat på min magkänsla. Jag vet att jag kan göra vad jag vill, och bli vem jag vill. Alla borde drömma och sikta högt, för det man verkligen tror på, är möjligt.

Ville bara skriva av mig lite, eftersom jag just nu sitter med den där pirrande känslan. Ni kanske tycker jag låter löjlig, men det kan inte hjälpas.

Denna egenskap har tagit mig långa vägar, och på något sätt lyckas jag alltid landa på fötterna. Jag är en sann drömmare, med fötterna på jorden. Och det passar mig utmärkt.

2010 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fanny

  ÄLSKAR sånt =) Finns nog inget bättre än att drömma och bara tänka på allting man kan göra, för som du säger är INGENTING omöjligt =)
  Kram

 2. Jenny

  Vilken otroligt vacker bild på dig!!
  Vilken pingla du är! Skittråkigt att det dröjer med ev flytt till Sverige.. =(
  Hoppas ni har en bra helg och tack för en helt suverän blogg!
  KRAM till dig och din goa familj! /Jenny

  JANINA SVARAR: Oj tack vad du är snäll! :) Det känns verkligen trist, men vi kämpar för att Daniel får C-papper! Ha en trevlig helg du med :) Kram!

 3. Saragunmarie

  Fortsätt drömma! :) Jag är också en sån som drömmer och planerar mycket, det har jag alltid gjort. Ingenting är omöjligt, och man kan ta sig vart som helst bara man vill nåt tillräckligt mycket! :)

 4. Lill

  För snart ett år sen snubblade jag inpå din blogg och vad glad jag är för det :-) jag hejar på er jag hejar på dig och jag hoppas du uppnår dina drömmar. Så glad att jag hittade hit. All lycka till er. Kram

  JANINA SVARAR: Vad trevligt med nöjda läsare! Tack så himla mycket, och hoppas du fortsätter trivas här :) Kram!

 5. Janica

  Det finns en handikappad på mitt jobb som ofta säger ”he gar no, he måst ga!”, å de e faktiskt en mening me ganska myki kraft. Om ja nångång känner mig riktit uppgiven brukar ja tänka på de han brukar säga så känns e lite bättre för stunden. Jättefina foton by the way, du utstrålar lycka :)

 6. Linnea

  Du är inte alls löjlig. Tvärtom känner jag igen mej själv, för x antal år sedan. Kommer ihåg dendär ljuvliga känslan att allt är möjligt. Vilket det oxå är. Så fortsätt och drömma med fötterna på jorden. Men det ser nog barnen till att du har. Du är jätteduktig.

stats