JANINAS

Beautiful blogger Award

Tack Maria, som gav mig denna award! :)
Nu ska jag försöka komma på 7 saker om mig själv, som förhoppningsvis är nya för många.
Sen ska jag sända vidare awarden åt 7 bloggare som jag tycker passar att få en sån här award!

Okej, here we go.

  • Jag vill göra så mycket med framtiden så att jag sist och slutligen inte egentligen vet vad jag vill. Jag vill flytta till Sverige, USA, Canada och Australien. Bli målare, modell och artist. Ingenting är omöjligt och alla har vi rätt att drömma och göra vårt bästa för att förverkliga våra drömmar! 
    Här kan jag ju då också tillägga mitt favorit citat; Imagination is everything, it’s the preview of life’s coming attractions. // Albert Einstein. 

  • Jag kan inte äta kvällsmat senare än klockan 18, om jag gör det börjar jag må riktigt illa när jag sover. Så har det alltid varit. Här kan jag också berätta att frukost är det godaste målet på hela dagen enligt mig, då kan jag äta hur mycket som helst.

  • Om jag måste välja ett tv-spel, så väljer jag Sonic. Det är nog det roligaste som finns!

  • Jag föddes med tre njurar, en extra på vänster sida. Den upptäcktes först när jag var 2 månader, och då blev den bortopererad. Efter det har jag varit på check-up till sjukhuset varje år (?) tills jag blev 12 år.

  • Jag har fått Daniel att lova mig, att om jag är med i någon olycka och blir hjärndöd, så ska han dra ur alla sladdar. 

  • När jag var liten ville jag bli som Buffy, ni vet hon i ”Buffy och vampyrerna” :)

  • Jag har en röd fläck intill pupillen på högra ögat, den hade jag redan när jag föddes och den har fascinerat många.


Sådärja! Nu återstår det bara att välja 7 personer som jag ska ge denna awarden till, men eftersom jag är FÖR trött nu, så ger jag den åt alla mina söta läsare som bloggar, och som vill ta emot den! Ni förtjänar den nog allihopa :) Lämna gärna länk till inlägget här i kommentarsfältet isåfall, så kan jag läsa 7 saker om er också :)

Godnatt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats