JANINAS

Bedrövligt


Det värsta verkar vara över för Nicolina, peppar peppar. Hon spydde bara en gång inatt och har varit pigg och nöjd sen morgonen. Hon har klagat på att hon haft ont i magen lite nu som då men det är allt. Hon blev sugen på plättar kring klockan 13 och åt tre såna och sa nyss att hon ville ha en till.

Joline däremot har varit väldigt trött. Hon spydde en gång natten till lördag men eftersom hon inte spytt mer och verkat normal trodde vi inte att hon var sjuk. Men imorse var hon riktigt gnällig och ville bara ligga i soffan och äta knäckebröd och dricka vatten, och så en stund senare spydde hon igen. Sen dess har hon varit riktigt slö. Sov i lilla fåtöljen två timmar och sen ville hon bara sova i min famn, men då var ju Nicolina sugen på plättar så efter mycket bärande och vaggande beslöt jag att lägga henne i vår säng bredvid Daniel (som jobbar natt denna vecka, precis som förra gången.. så typiskt).

Nu 1,5 timme senare låter det som att hon har vaknat. Ska gå och släppa ut henne ur sovrummet och se hur hon mår nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. JohannaK

    Nä men inte nu igen :( Krya på er….det där är nog bedrövligt. Kommer väl ihåg då vi alla åkte på någon magsjuka i augusti….6 personer varan 4 barn…det var fruktansvärt. Alla spydde massor med ggr:/ Urgh!
    Kram o tsemppiä <3

stats