JANINAS

Bildbomb

Vi åkte iväg till Oravais lite före 12. Åt julmat hos min mamma, och sen efter Kalle Anka åkte vi till Daniels föräldrar där hans släkt firade, och så kom tomten. Efter klapputdelningen var klockan redan 19, så vi var tvugna att åka hem, vi hade mycket att göra innan vi kunde gå och lägga oss. Fylla tårtan, städa undan det som vi inte hunnit med tidigare, diska, blåsa upp ballonger och rita en skattkarta. 

Födelsedagsbarnet vaknade klockan 8, då blev det genast skattjakt. Jag hade ritat en slarvig skattkarta, som hon visserligen inte förstod sig riktigt på, men roligare än att bara ge presenterna var det. Sen fixade vi i ordning här hemma, och klockan 14 kom mina systrar hit på kalas. Sen klockan 15 kom Daniels föräldrar och syskon, vi hade delat upp det eftersom vi har så litet kök och det inte ryms fler än 5 vid bordet. 

Nu är kalaset slut och vi ska åka till en affär långt bort och handla mat. Hur man ska handla mat flera dagar framåt har vi tydligen inte riktigt lärt oss ännu. Sen resten av kvällen ska vi bara myyyyysa så det ryker om det. Äntligen är den värsta (stressigaste) delen av julen över, och vi kan pusta ut.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna utan ö

    fina bilder!

    har Nicolina och Joline några kusiner? och har du och daniel olika traditioner på jul och födelsedagar? tillexempel att du alltid öppnar paketen på morgonen eller så. :)
    tacksam för svar!

stats