JANINAS

Bio-Oil

För en tid sen fick jag detta på posten. En olja som sägs ska reducera och motverka bristningar, ojämn eller åldrande hud, väldigt torr hud och ärr. Man ska använda använda den dagligen och efter 3 månader ska man kunna se förbättring. Nu had den kommit till Sverige!

”Oljan innehåller den revolutionerande ingrediensen PurCellin Oil som ger oljan en kladdfri konstistens samtidigt som de välgörande ingredienserna riktat förs ner i huden.”

Jag har inte hunnit testa den ännu och dessutom har jag ju inte så många synliga bristningar att smörja in, de få jag har är redan blekta, men jag gjorde lite research och den verkar nog fungera för många. Är ni intresserade av att tävla om en likadan flaska? Säg till isåfall så ska jag fixa det.

Ni kan läsa mer om oljan HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erica

  Jag är gääärna med och tävlar…….även om jag tvivlar på att nån mirakelsalva finns mot bristningar.. :)

 2. Janina - mamma till Jimi

  Eftersom jag bär på ett "bälte" av bristningar från att jag väntade, skulle jag också jättegärna vara med och tävla! :)

 3. Caroline

  Som en parentes står det på deras hemsida att den även säljs på apotek och utvalda återförsäljare i Finland :)

 4. Nathalie

  Ja! Har provat nästan allt, och inget verkar funka på mig, och jag har mycket av dessa hemska bristningar :( Skukke vara underbart att kunna gå i bikini i sommar :)

 5. Kimberley

  jag ändvände bio oil när jag väntade Maia och vi bodde i england, kan säga att det absolut ger resultat och nu när Lily är 5månader så är de nya bristningarna inte lika fina och fortfarande lite röda.

  Vi gifte oss när Maia va 16 veckor och va inte alls nojjig på hur jag såg ut pga bristningar för oljan gjorde susen…man vill ju va lite extra fin och känna sig snygg på sin bröllopsnatt haha =)Rekommenderar den STARKT!

 6. Jennifer

  Jag skulle jätte gärna vilja vinne en sån flaska, har bristningar på höfterna som inte är så snyggt till sommaren! :)

stats