JANINAS

Blingo ♥


Coola kläder av riktigt bra kvalitet. Två tummar upp för Blingo!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina - Mamma till Anabelle & Alicia

    Ok ja det låter ju smart :) Men är ni inte rädda att ni ska rota er i stockholm om ni ska bo där så länge som tre år? Barnen lär ju fästa sig vid kompisar, dagis osv och även ni kanske hittar nya vänner osv som gör det svårt att flytta :) Fast iofs så är nog inte klimatet så himla stor skillnad på mellan Stockholm och här nere, några/någon vecka tidigare vår kanske :)

    Kalmar är inte en så stor stad, inte i närheten av Stockholm. Men det är ju lite charmen också, den är lagom för familjelivet tycker jag :) En fin liten stad och bara att köra över bron så är man på Öland, underbart på sommaren :) Vi trivs, men det är väl en smaksak hur och var man vill bo :) Att ni inte tar en liten semester till sommaren och åker här neråt, hyr en lägenhet i Kalmar eller en stuga på Öland :) Se hur vi har det här nere i söder ;)

    Om jag var ni skulle jag nog hellre satsa på västkusten (runt Halmstad, Göteborg) än Skåne. Eller varför inte Öland, flest soltimmar/år ;) Somrarna på västkusten är underbara, man kan fiska krabbor, sitta på klipporna i kvällssolen sen är det väldigt mycket turister och härlig stämning på sommaren :) På vintern är det väl rätt blåsigt och kallt iofs men det är det ju överallt om man bor vid havet. :)

stats