JANINAS

Bloggen goes loppis

Finns det nån preggo här som är i behov av en snygg och rymlig höst/vårjacka? Jag har en sånhär (bilden ovan) i storlek S nerpackad i en mammakläder-låda som jag tänkte sälja på loppis sen när jag säljer allt annat graviditet- och bebisrelaterat. Men så kom jag på att det kanske finns nån som behöver den NU när det är höst och allt. Och så såg jag på H&M’s hemsida att de inte säljer exakt denhär i samma färg längre, utan en något annorlunda i khakigrön och mörkblå.

Jag har använt den TVÅ (!!) gånger, en gång när jag gick en runda på loppis och en gång till mataffären. Så den är så gott som ny. Fast den är inte tvättad så om nån vill köpa den just därför (ni vet ungefär som Michael Jacksons svettiga scenkläder) så kan jag låta den förbli otvättad. Hehehe. Syns ingenstans att den blivit använd. Som jag skrev är den i storlek S, men passar nog en liten M också.

Är nån intresserad kan ni maila mig på: [email protected].

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Väntar andra barnet som är beräknat i början på februari. Köper gärna bebis och gravidsaker du vill bli av med.

    JANINA SVARAR: Är det något särskilt du behöver? Jag kommer nog inte lägga upp något annat här på bloggen. Du kan maila mig!

stats