JANINAS

Bloggens värld

Det var länge sen jag var in och kollade på min statistik via Google Analytics. Blogg.se’s statistik kan man inte lita helt på, så när jag vill veta läsarantalet så kollar jag via mitt google konto. Blev glatt förvånad ikväll när jag såg att jag nuförtiden ofta har över 2500 unika läsare varje dag, ibland nära 3000, det är faktiskt helt otroligt! 
Man vänjer sig så snabbt, långt ifrån hälften lämnar ett avtryck här, och jag vet ju själv hur dålig jag är på att kommentera andras bloggar. Så kanske är det därför jag har svårt att förstå hur många som faktiskt klickar sig in här varje dag för att se vad jag och min familj sysslar med, jag kollar ju faktiskt sällan hur statistiken ser ut, jag bara fortsätter blogga. 

Det är ganska lustigt egentligen när jag tänker på det. När jag var ute i lördags kom flera läsare och pratade med mig, en som kom fram var alldeles exalterad över att hon träffade mig på riktigt, hon sa att det kändes overkligt, att hon läser min blogg varje dag och tycker om den så mycket. DET känns overkligt för mig, jag menar – det är ju bara jag. Tänk att något så ”tråkigt” som mitt liv, kan vara så intressant för andra. 

Jaa herregud, helt ofattbart. 2500 må vara en fis i rymden för alla storbloggare, men nog jäklar är det en rätt saftig siffra för en Vasabo som jag själv. 

Nu till den ständiga frågan, VEM ÄR NI? Och VAD GÖR NI HÄR? :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Jag är 15 och älskar barn, barntokig!
  Därför läser jag din blogg och gillar sättet du skriver på och älskar dina bilder och videor!
  Skulle vilja träffa dig men bor i Borås.

 2. Sanna

  Sanna heter jag, är 14 år och bor i Sundom. Har vetat om din blogg ända sen du var gravid med Nicolina för att en av mina vänner visade mej din blogg då. Jag tycker bara det är mysigt att läsa mammabloggar, särskilt såna som bor här i Vasa-området och som man kanske råkar se på stan ibland. Jag vet inte varför faktiskt. Och sådär btw så heter min lillasyster Nicolina :)

 3. Ronja

  Hej! Heter Ronja, bor utanför Jönköping i Småland. Läser din blogg för tycker det är roligt och trevligt att få följa med i den vardag med din underbara familj. Jag har följt din blogg i 6 månader och oxå fortsätta med det!

 4. Josephinewestling - Mamma till Vira

  Josephine heter jag och blir 23 nu i Mars. Jag bor i Gävle med min sambo och vår dotter Vira som blir 2år i Juni.

  Jag har läst din blogg ett bra tag och jag gillar den skarpt. Kollar in flera gånger mer dag :)

  Roligt att läsa om någon som inte bor i Sverige osv.

  KRAM KRAM

 5. Pia

  Pia, 24 år och mamma åt två små gossebarn. Bor i Vasa och har följt din blogg sporadiskt i ca 1,5 år. När senaste graviditeten din blev officiell, började jag hitta hit allt oftare, i och med att jag väntade vår tvåa samtidigt. Roligt att följa er vardag!

 6. Ette

  Kallas till Ette 23 år,bor i pargas med min sambo och pojke Simon 2 år i 7 mars. Börja blogga då jag blev arbetslös,lite för att få vardagen att gå. Råka nog bara av en slump läsa din blogg o fortsatt med det :)Tycker den är kiva o läsa! :)

 7. Anonym

  jag är 22 år mamma till min dotter 1 år från palestina fast jag bor nu i sverige i en stad som hetet sundsvall.jag har följt din blogg för 9 månsaders sen o jag kommer försätta….
  fin blogg

 8. Saga - mamma till Emilia

  Jag är 19 år och mamma till Emilia, född juli -10. Jag läser flitligt varje inlägg och har gjort det sedan jag hittade den för 2 månader sen.
  Tycker bloggen är underbar! Den är för det första snyggt gjord, och så skriver du precis om sådant jag vill läsa om :)Det skiljer bara ett år mellan dig och mig, och jag och min sambo försöker nu få vårt andra barn, så det är jätte intressant att läsa om någon annan som är ung och har 2 barn :)
  Hoppas allt är bra med er!

 9. Paula

  Jag heter Paula och är 21 år gammal. Hemma från Åbo men studerar i Helsingfors och bor där tillsammans med min fästman. Tror jag började läsa din blogg "tack vare" min fästman som var inne på din Berusad och såg bilder på din gravidmage (om jag inte minns helt fel). Orsaken till varför jag sedan började följa dina bloggar var väl det faktum att du var ungefär lika gammal som jag och jag var nyfiken på hur det är att vara gravid/mamma i en så ung ålder. Har följt din blogg sedan dess och är väl "fast" :D

 10. Anja

  Jag är en 20 årig (född samma år som dig) tjej från Kalmar (Småland) men bor just nu i Stockholm där jag pluggar sång&musik. Jag kom in på din blogg av en slump i höstas när du var höggravid och tyckte det var såå spännande! Var inne varje dag och kollade om du hade fött än och sedan har jag hängt med sedan dess. Tycker det är jätteroligt att följa någon som är lika gammal, men som lever ett helt annat liv än jag själv, samt att du skriver så bra :) många många kramar till dig!

 11. Mathilda

  Mathilda heter jag och är snart 19. Väntar mitt första barn med bf i augusti. kom in på din blogg av en slump i början av september 2011 och sen har jag fastnat! :)

 12. Krista

  Jag är Krista, 21 år från Åbo. Läsandet av bloggen började 2009 av att en kompis läste bloggen och sedan började jag läsa. Söta barn och jag har lärt mig svenska bättre när jag läst bloggen. :)

 13. Malin

  Malin, 18 år och från Pargas. Läste din blogg för nått år sen lite då o då men senaste hösten började jag följa den påriktigt. Tycker det är intressant att läsa o sen har du ju så söta barn :) Dessutom e de kiva då du e från Finland och ännu till Vasa där jag har släkt.

 14. Kajsa

  Kajsa heter jag, 17 år gammal. Vi har gått i samma högstadium, dock inte på samma gång. Mina vänner "kände" dig, och jag blev imponerad av dig med en gång. Jag ville veta mera, "stilla nyfikenheten". Och nu är jag en av dina väldigt trogna läsare, kikar in här flera gånger dagligen. Jag är djupt imponerad på alla sätt och vis, och jag tycker att bloggen är superbra! Många fina bilder och roliga, ärliga inlägg. Keep up the good work! Ha det bra :)

 15. Julia

  Jag GOOGLADE: "Ung mamma blogg" och du kom som första alternativ. Jag själv suktar efter en liten bebis "mitt egna barn" och min pojkvän detsamma. Jag är 19 och har 1,5 år kvar i gymnasiet så vill veta hur man tar sig igenom vardagen som ung mamma. Du är ett utmärkt exemplar som visar att åldern inte spelar roll! :-)

 16. Sofia

  Hej Janina :) Jag heter sofia, är 22 år och bor i vasa, och jag tror nog att vi har nån gemensam bekant :) Minns inte riktigt hur jag hittade din blogg, men det är roligt att läsa om din vardag, och dina döttrar är underbart söta!

 17. Asta

  Tjej som bor i Stockholm, 14 år.
  Älskar att läsa unga-mamma-bloggar, vet inte varför riktigt :P
  På fritiden sjunger jag i kör och spelar teater. Längtar efter barn och har gjort det en tid nu… :)

 18. Ericha

  Hej, heter Ericha och bor i kovjoki. 25 år och tvåbarnsmor. Till att börja med läste jag bara din blogg nån gång ibland, men efter att ni fått Joline så har jag läst din blogg så gott som varje dag. Plus att sen jag började jobba igen märkte hur liten världen är när jag märkte att din Daniel jobbar på samma jobb som mig. Och sen är ju din blogg så trevlig att läsa, keep up the good work, girl!! :)

 19. yohanna

  Yohanna heter jag och bor i Skåne, i Helsingborg. Är 18 år och har följt din blogg i lite mer än ett år. Jag hittade den på google när jag sökte på "ung mamma blogg" eller något i den stilen. Och jag fastnade direkt för du skrev roliga, intressanta och meningsfulla saker + att du har väldigt mycket bilder. Sen är jag helt galen i barn och längtar bara tills jag slutat skolan för jag vill så gärna ha ett barn så jag läser faktiskt dina tips du skriver ibland. Och måste säga att dina barn är verkligen fina. Det har du och Daniel lyckats bra med!
  Kram på dig! :)

 20. Katta

  Tjej född 91 bor i skåne. Har en plastdotter på 9 och en dotter på 5 veckor. Hittade din blogg när jag var gravid och läser för att få tips och ideer hur man ska få ihop vardagen! Super bra blogg :D

 21. Ida

  Ida heter jag, bor i Mariestad och på måndag fyller jag 15! :) Älskar att läsa om barn, det är därför jag fastnat här ;D Fotboll, kompis, böcker, Twilight och One Direction fan! :)

 22. Sofia

  Bor i Jeppis och läser din blogg nästan varje dag, Tycker du lever ett imponerande liv och önskar ibland att jag var i din situation :)

 23. Johanna

  Johanna heter jag, bor i Vasa. Har två pojkar andra 2år och andra snart 8månader. Kommer inte ihåg hur jag hittade mig till din blogg men läser den varge dag.

 24. Liselotte mamma till Liiam

  Liselotte mamma till en liten kille på snart 7 månader. Tycker din blogg är kul att läsa, alltid roligt att läsa om andra nyblivna mammor.

  Sedan så tycker jag att jag faktiskt är riktigt duktig på att lämna avtryck efter mig :)

 25. Ronja

  Ronja heter jag och jag kikar in lite då och då, din dotter Nicolina är så underbart söt och verkar vara en riktigt rolig liten tjej, man blir glad av att läsa :)Vet inte riktigt hur jag hittade hit till den här bloggen men hittat den har jag gjort och följer den gör jag :) Kram

 26. Maria

  Är en snart 25 årig barnmorska som varje dag klickar in på din trevliga blogg! Tycker om att läsa om er vardag och du skriver på ett så kiva sätt som varieras med mycke bilder :)

 27. Idha

  Hej heter Idha och är född 92, har en flicka på 1½år och väntar vårt andra barn i Juli. Vet inte hur jag kom in på din blogg men jag fastnade direkt och la till dig som ett bokmärke. Tycker verkligen om att läsa din blogg den får mig på gott humör, din inställning är fantastisk. =) Keep up the good work!

 28. Linn

  Jag är Linn, kommer från dina hemtrakter (i närheten iaf) och är i samma ålder. Roligt att följa med i eran vardag, fastän jag inte är i alls samma situation som dig :) Du skriver så naturligt vilket gör att man bara vill fortsätta läsa, och fortsätta, och forts..

 29. Sofie

  Jag heter Sofie, är 21 år gammal och kommer från Närpes. Jag hittade din blogg via mammapappa.com, ska själv bli mamma i juli och ville bekanta mig mer med dessa så kallade "mammabloggar". Din stack ut från mängden ifråga om inläggens innehåll och flitig användning av bilder, oerhört intressant läsning! :D

 30. Jennie

  Jag heter Jennie är 24 år och också snart 2 barns mamma:) Tycker din blogg är härlig och du vågar bjuda på dig själv. Så himla skön video på er dansandes i köket, ha ha känner igen mig där;) Jag bor på västkusten i ett hus på "landet" med sambo och vår son och kommande bebis:) Är roligt att kolla in vad andra mammor sysslar med om dagarna och få inspiration:)

 31. Emma

  Jag heter Emma och bor i en liten håla vid namn Bjuv. Har följt din blogg väldigt länge och jag älskar hur du skriver och älskar självklart bilderna på dina små flickor. Hoppas att jag en dag också får barn :)

 32. Petra

  Petra heter jag och bor i Gerby. Kommer inte ihåg exakt hur länge jag klickat in här men min dotter är bara nån vecka äldre än Joline så det är jättekul att följa med någon som har barn i precis samma ålder. =)

 33. Anonym

  Hittad din blogg då du var nominerad till bloggpriset. Har själv en pojke som är född en dag efter Joline, så först läste jag bara för att se hur Joline hadde de. Men eftersom du skriver så super bra,intressant, ärligt och uppdaterar ofta med fina bilder kan man inte sluta! Och vad du sjöng bra i videon! Och du verkar vara en super härlig person och mamma!

 34. Fanny

  Hej! Jag heter Fanny, är 20 år och bor i Borgå. Jag har en son som är 6 månader. Jag började läsa din blogg när du var gravid med Joline, först kollade jag bara kanske en gång i veckan men nu tittar jag in minst en gång till dagen, beroende på hur ofta du uppdaterar :)
  Kram!

 35. Mimmi

  antar att du vet vem jag e :)
  vet faktiskt int hur ja börja läsa din blogg.. måst nog ha vari riktigt i början, då du hade fått Nicolina. tycker de e roligt att läsa om nån som man "känner".. roligt att din blogg ha blivi så stor också! fast de fövånar int mej, de e ju ett rikt innehåll! :)

 36. Caroline

  Jag kom över din blogg av en ren slump, jag satt på håltimme i gymnasiet för kanske två år sen och så såg jag att min kompis satt och läste en mammablogg. Min kompis berättade att hon läste din blogg varje dag hon sa att den är så bra och välskriven, så jag klickade mig in. Nu kikar jag väl in en gång om dagen.
  Jag är hemma från Pedersöre men nu bor jag i Vasa och jag studerar statskunskap.

 37. Ida mamma till Melissa

  Jag heter Ida och är snart 22 år och bor i Jakobstad! Har en flicka som heter Melissa och som snart fyller 2 år! Hittade hit när jag väntade Melissa! älskar din blogg! Såg er en gång på cittymarket i stenhaga typ ifjol

 38. Lina

  Jag heter Lina och är 19 år. Har följt din blogg sen urminnes tider (känns det som!) Och när man har börjat följa en blogg kan man inte sluta. :)

 39. Hanna

  Jag är Hanna, 19, från Pedersöre. Nu bor jag i Åbo eftersom jag studerar teologi för att om typ 5-6 år förhoppningsvis bli religionslärare.
  Jag minns int alls hur jag hittade hit, kanske via Annikas eller Emmis blogg… Men jag gillar din blogg eftersom den är så underbar o glad =D

 40. Anonym

  Jag heter Pia,är snart 20 år och har en son på nästan 10 månader. Vi bor i lilla staden Jakobstad. Är så roligt att läsa din blogg för vi har något gemensamt, vi är unga mammor :) Fortsätt med din blogg, den är superbra :)!

 41. Alexandra

  Hej :)
  Jag är en 19-årig tjej som pluggar i Lund. Jag läser din blogg för jag tycker du (och resten av din familj) verkar vara väldigt trevliga och jordnära människor! Du skriver väldigt bra och tar fina bilder så det är alltid lika roligt att gå in på din blogg och se vad ni har för er :)
  Keep it up girl!

 42. Johanna

  Jag är en 22 årig tjej som kommer från Ronneby, en mysig liten stad i Blekinge. Jag läser till sjuksköterska och är klar till sommaren! Hur jag kom in på din blogg var för att jag googlade unga mammor blogg eller något liknande, då jag själv har en stark längtan efter barn. Den längtan delar jag med min fina sambo som är klar gymnasielärare till sommaren också. För hoppningsvis börjar vi bilda vår familj redan i vår och det är så härligt att få läsa om unga föräldrar som gör ett enastående jobb med sina barn! Det syns att ni älskar att vara föräldrar, ni är sp duktiga, både du och Daniel!
  Jag har läst din blogg i nära ett år och kommer fortsätta så länge du skriver. Fortsätt med det du gör bäst, vara en fantastisk mamma!

 43. Therese

  Hej.. Jag heter Therese och är 24år. Bor 6mil norr om Örebro :) bor tillsammans med sambon Micke och vår son Kevin som blir 5månader den 3mars :) Hittade din blogg när jag sökte runt på google efter unga föräldrar! Jag gillar att läsa din blogg för den är intressant skriven, fina bilder och du verkar vara sådan bra mamma! :) mvh Therese

 44. Johanna

  Jag har följt din blogg ett tag nu. Sen Linn länkade en gång i samband med nomineringen till bloggpriset. Min lillasyster läser också din blogg, eftersom jag tipsat henne. Du skriver bra, och verkar vara en superhärlig mamma!

 45. Maria

  Jag heter Maria, är 32 år,från Övermark, hittade dig av en ren slump då jag surfade på nätet.
  Har träffat dig i verkligheten då du va typ 5 år gammal, min bror sällskapade med din syster då, så jag kände igen namnet och bilderna på dig första gången jag såg din blogg!
  Har följt den nu i ca. 1 år. Kul att följa dig och din vardag. Jag har en liten kille på 3 år snart och en liten tjej på 4 ½ månad, så vi har barn i nästan samma ålder. Tack för en trevlig blogg!!

 46. therese

  jag är 18 år och bor i sundsvall i sverige :) råkade komma in på din blogg av en slump och har nu följt den sedan början av din graviditet med Joline :) älskar din blogg, det är just att den är så vardaglig och fin som gör den bra!

 47. Tanja

  Tanja heter jag, blir 24 i april. Bor ute på Replot med mina 2 barn och deras pappa. Jesper föddes i april 2008 och Minea e född i November 2010. Började följa din blogg när du väntade Nicolina.

 48. Anonym

  Jag heter Emma, är 20 år och bor i Vasa. Jag började läsa då du ännu hade din gamla blogg. Jag fastnade för jag tyckte det var intressant att följa din vardag i och med att vi är i samma ålder, plus att du alltid har så fina bilder och man blir glad av att läsa din blogg! :)

 49. Anne

  Jag är 32 år och klickade in på din blogg då den var nominerad till bloggawards priset bara för att titta på hur en blogg ser ut (har aldrig läst en blogg tidigare) så blev jag fast :) Tycker det är härligt att se hur nöjd du verkar vara med vardagen och livet!

 50. Marie

  Jag hittade till din blogg då du var nominerad till bloggpriset, och har fortsätt läsa sen dess.:) Jag är en 31-åring från sydvästra Finland och har en väldigt söt och väldigt bestämd liten 10 månaders dotter. Du är ju rätt så mycket yngre än jag, men jag beundrar dig ändå för hur du hanterar dina två fina döttrar och hur mogen och stark du är för din ålder. :)

 51. matilda

  jag tycker att ungmamma saker är faschinerande, och jag gillar ungar så det är kul att läsa din blogg tycker jag. själv är jag en 23åring filmmakare på resande fot (fast just nu är jag strandsatt hos mina föräldrar pga kapitalbrist).

 52. Maria

  Jag heter Maria, är 29 år och bor i Esbo. Har en dotter som är född 06/10 och snart en pojke med beräknat datum 18.3. Jag började följa din blogg pga att den var nominerad i bloggpriset. Tycker du skriver bra och har trevliga inlägg. Tror jag mest dras till din blogg pga Joline eftersom jag har en bebis på väg så intresserar spädbarnsgrejer mig mest just nu.

 53. Kristin - vivre la vie

  Hittade hit via familjesidan på blogg.se. Jag själv räknas som ung förälder ( men känner mig inte som det) och tycker det är intressant att läsa om er vardag och hur ni hanterar trots, läkarbesök och allt annat som hör till småbarnsåren. Jag har hängt här sen du var gravid med jolina.

 54. Kimberley

  Hej, jag heter Kimberley- bor strax utanför Umeå. Hittade din blogg lite efter Lily föddes i sept, oh tyckte det va kul att läsa om er som va i en liknande sits, Nicolina är lite äldre än Maia =)

  Är ganska ny till bloggvärdlen, då jag bott i england sen jag va liten och att blogga är ingen grej där =)

 55. Mia

  Jag heter Mia och är 20årig studerande från Åbo. Hitta din blogg ungefär då ni for till Thailand så har nog läst den ganska länge :) Läser ganska många bloggar men din är helt klart min favorit :)

 56. Sarah

  Jag är 19 och bor i Stockholm. Vet inte hur länge jag läst din blogg men jag är inne på den varje dag. Du verkar vara en så härlig person :) jag läser din blogg för att jag tycker det är spännande att läsa om ditt liv som ung mamma. Är väldigt sugen på att skaffa egna barn men det får bli om ett par år när jag pluggat klart :) Kram!

 57. Emma

  Jag heter Emma 15 år och bor i Karlskrona i sverige. Jag följer din blogg för att det är roligt att läsa vad ni gör på dagarna och det är kul att läsa om dina söta döttrar Joline och Nicolina

 58. elin

  Elin heter jag, Vasabo som numera bor i Stockholm. Har följt din blogg i flera år redan, från att Nicolina var riktigt nyfödd (började med din gammla blogg då alltså). Minns inte riktigt hur jag hittade till din blogg, men vi har väl gemensamma bekanta i lilla vasa så jag antar det var så det gick till. Sen fastnade jag :)

  Det är säkert svårt för dig att förstå och kunna se med objektiva ögon på din egen blogg, men den har en väldigt ärlig känsla och jag tror det är bl.a. det som är så tilltalande. Det är nog inte vad du gör och vad din vardag innehåller, utan det är du som person och sättet du delar med dig av det på. Du är som den där karaktären i ens favorit bok som man alltid hejar på ;)

 59. Jenny

  Jenny heter jag och är sjutton år från Skåne. Ramlade in här i början av 2010 och sen dess har jag läst så ofta jag kan. Ni är en super fin familj! Ta hand om er :)

 60. Emilia

  Hej!
  Jag heter Emilia, bor i Sverige och är 18år . Jag och min sambo har haft tankar på barn ett tag och det var på det viset jag kom in på din sida. Då jag ville veta lite mer om unga mammor. Sen dess har jag följt din blogg dagligen, du gör den otroligt intressant och det är kul att se era barns utveckling. :-) Jag tycker även du verkar vara en väldigt snäll och omtänksam person Janina!

 61. Kristina

  Jag heter Kristina och bor numera i J:stad, men hemma från Korsholm. Började läsa din blogg efter att ha hittat dej på berusad.org för snart 3,5 år sedan.. reagerade att du var så ung och sen att vi hade beräknat ungefär samtidigt. sen föddes våra tjejer och sen dess har det varit naturligt att kika in här nu som då… har hälsat på dej en gång på CM i vasa för nåt år sen då jag tror våra töser inte var året ännu, sen såg jag dej en gång strax innan joline föddes på veromoda i stan, men då täcktes jag inte hälsa :)

 62. Hanna

  Du vet vem jag är från topp till tå och du är den första som får veta det minsta/största grejen som händer i mitt/våra liv, haha. Nå, läser din blogg gör jag för att vi träffas för sällan och jag får ju låtsas att finnas i eran vardag genom bloggen, höhö! Ps. Träffis på sportlov? Ds.

 63. Lina

  Jag är en tjej på 20 år som inte får välja hur jag vill leva så jag läser hur bra och roliga liv andra har och blir glad på det sättet istället :D Fast nu e jag så känslig att jag nästan börjar gråta men de e en annan sak x)

  Du har en jättefin blogg och superfin familj :)

 64. Bala

  Hej jag heter Bala och bor i stockholm. Jag bra älskar små barn och älskar din blogg. Kikar in varje dag för att se om du har skrivit något. Din blogg blir bara bättre och bättre för videoklipper du lägger utt på dina underbara barnen du har. Och jag är så intresserad på hur det går men Joline nu och hennes hud! :/
  Mitt namn är Bala och jag är 14 år gammal.

 65. Camilla- mamma till Isabella

  Jag heter Camilla och bor i Göteborg med min sambo och våran dotter på 4 1/2 månad. Har läst din blogg sedan jag blev gravid. Kul att läsa om andra mammors liv :)

 66. Cecilia

  Hej där! Jag kikar ofta in på din blogg, och detta är faktiskt min försa kommentar(!) Jag ser verkligen upp till dig som person. Du är ung och förälder, och du är en bra sådan också!

  Att följa er vardag är intressant och lärorikt. Jag är själv 18, snart 19, och jag och min pojkvän har varit tillsammans ganska länge och har haft funderingar på att skaffa barn. (Vilket är anledningen till att jag sökta på unga mammor som bloggar) Jag har inte utbildat mig färdigt än, vilket gör att jag fortfarande vill vänta ett tag. Men som sagt, läsandet på din blogg är mycket givande och intressant!

  Ha det bäst! :)

 67. Johanna

  Jag är Johanna, 19 år, kommer från Göteborg men bor för tillfället i München. Hittade din blogg för ungefär en månad sedan och den har ganska snabbt fått hamna i kategorin "favoritbloggar". Tycker om att läsa om ditt imponerande liv som mamma. Vi är ju nästan jämngamla och jag frågar mig ibland om jag skulle klara av det liv som du har! Alla är vi ju olika och därför är det så intressant att läsa om dig! Hälsa din familj massor och ta hand om den väl. Ni är så fina! Kramar från Tyskland!

 68. Alexandra

  Jag följer din blogg via bloglovin så jag är inne och tittar varje gång du skrivit nytt inlägg :)
  Bor en bit utanför Vasa också sen e ja bara 14 (fyller 15 om nårga dar) men jag måste säjja att din blogg är otroligt intressnat :) å att bara föreställa sej i ditt liv e både svårt att förstå hur du klarar allt och hur härlit det måste vara :)

 69. Amanda ♥ mamma till Viggo

  Jag heter Amanda och har en son som heter Viggo på snart 9 månader. Vi bor i Uppsala i en lägenhet tillsammans med min kälrlek och V's pappas.

  Jag är här inne every day, varje gång du uppdaterar eftersom att jag följer dig via bloglovin i min iPhone, man kan säga att du alltid är med mig, haha :P
  Det började väl en dag när jag råkade snubbla in här på något vänster, då hade ni bara Nicolina och du var inte ens gravid med Joline. Då och då hittade jag tillbaka men började inte följa dig ordentligt förns du blev gravid med Joline (inte för att just DET var en anledning till att följa dig ordewntligt men det bara blev så)
  Jag kikar in här för att jag tycker att du och barnen bjuder på en ROLIG vardag, du är DU och du utelämnar liksom inte något ute, (känns det som iaf) du är ärlig helt enkelt och det gillar.
  Känns som att vi är rätt lika i vårat tänk :)
  Kram

 70. sofia

  Ja gillar i varje fall din blogg för att den handlar om vardagen så som den är. Både bra o dåliga sidor. Har länge läst kenzas men efter att ja börjat läsa din är det här min favorit blogg! Den bild jag får av dig är att du är en stark o ärlig person, o en bra mamma o förebild. Sen är ju dina söta flickor ett stort plus, har själv alltid velat vara en ung mamma men fyller snart 19 så det börjar väl bli brått:D ja vill bara säga att de int e konstit att du har så många läsare för din blogg e nog int överskattad!

 71. Anna

  Jag är 14. Började läsa din blogg när jag var 13 år och tyckte det var intressant med unga föräldrar.
  Du skriver på ett varierande sätt. Bilder, glatt, styckeindelningar och intressanta rubriker som får mig att läsa vidare ;)
  Många andra skriver bara på och eftersom att jag har dysleksi är det lätt på något sätt att läsa på de sättet du skriver på!

 72. Jeanette

  Jag har läst din blogg ända sen Nicolina var liten bebis, intressant att följa med hennes utveckling! :) jag minns att jag gick på 1:an i gymnasiet när det var någon som talade om att det var en flicka från oravais som var gravid, det tyckte alla var så stort och chockande och de kunde inte förstå hur du ville behålla barnet(men nu är det ju hur vanligt som helst). Så jag minns att jag tänkte vad e nu de att vara så upprörd över då ni inte ens känner henne?! Jag tyckte det var intressant att läsa om en ung mamma, för jag har altid velat bli det själv :)och här sitter jag nu 3 år senare och fortfarande följer din blogg på bloglovin :)och nu har ni ju en till gullig fröken som e intressant att följa med i hennes utveckling :) Du har en underbar, trevlig blogg! :)

 73. Anonym

  Bosatt i Vasa. Älskar din blogg, fast det bara är vardagligt, det är just precis det jag älskar!! HÄRLIGA videon, speciellt den senaste då ni dansar!! haha :) FORTSÄTT alltid blogga, det förgyller min dag! :)

 74. Hanna Karlsson

  Hej, Jag är Hanna, 21 år och älskar ditt sätt att skriva på, du skriver på ett sett som man blir glad av och du är alltid helt ärligt vilket är väldigt uppskattat. Så det är pga din stora skrivtalang som jag kommer in och läser! :)

 75. Andrea

  Jag klickar mig in här för ni verkar vara en så härlig familj!! Jag vill nog ha en liten bebis i smyg, men nåt år får nog vänta (fyller snart 20). Men när man ser dina små flickor så blir man sugen :)

 76. anna

  Jag heter anna och kommer från jönköping (småland) har en dotter som är ungefär lika gamal som joline ,det är spännande att läsa om mammor med barn i samma ålder, jag är född 1992 så är en ung mamma med :-) ni är så söta er familj och jag ser fram emot att följa er :)

 77. Malin

  Jag är nog en av de där unika besökarna, plus att jag kollar flera gånger om du uppdaterat under dagen =)
  Jag hittade din blogg när jag var gravid med min dotter, som är en dag äldre än din Jolly =) Måste varit precis i början, för jag var förvånad över att du gick ut så tidigt med att du var gravid.
  Jag gillar ditt sätt att skriva (är allergisk mot särskrivningar och sådant), dina fina bilder (helst på tjejerna) och att du lägger ut mycket bilder!
  Jag kommer fortsätta följa dig, tack för en bra blogg =)
  Kram från Malin

 78. Erica Hillerström rundh

  Jag heter Erica och kommer från Småland och läste till sjuksköterska i Växjö men avbröt studierna för jg blev singel och min sjukdom (tremor; skakningar i händerna) förvärrades. Så nu väntar jag på operation i Lund till hösten eller tidigast innan sommaren. Bor hos min morfar i Blekinge då han har ett stort hus och jag bor på övervåningen. Jobbar extra i vården och mataffär och vill gärna bli konditor. Och på fritiden är jag passvärd på Friskis på steppass. Älskar att umgås med mina vänner. De är jag och läser din blog för jag tycker du är så duktig och söt och intressant. Blir glad av de du läser. Stor kram!!

 79. Helena

  Jag bor i Sverige, i en stad ganska långt upp i landet som heter Luleå. Är 19 år.

  Läser din blogg för att du skriver på ett riktigt bra sätt, och tycker det är underbart att följa din lilla familj! :)

stats