JANINAS

#BLOGGJULFEST14

I fredags var det äntligen dags för bloggjulfesten som vi planerat sen slutet av oktober. Vi var en bunt pirriga arrangörer som anlände till Juthbacka herrgård någon timme på förhand, och satte genast igång och förberedde allt från goodiebags till välkomsttal.

Klockan 18 började bloggerskorna anlända och festen var igång. Tjusiga damer ställde upp för fotografering som vi ordnat i rummet bredvid, där stod Du&Vi Karolina och förevigade varje gäst. Superduktig fotograf! Jag har alltid svårt att slappna av framför okända fotografer, men jag trooor jag lyckades se rätt avslappnad ut, så kändes det i alla fall under den korta stund som jag stod framför kameran. Ser fram emot bilderna!

Efter välkomstdrink och välkomsttal var det dags att börja äta. Jag nöjde mig med sallad och jullimpa eftersom julmat är typ det värsta jag vet i matväg (haha). Folk pratade och skrattade och av ljudet att döma så hade alla trevligt.

Så småningom var det dags för vår hedersgäst Malena att hålla tal. Det var ett vackert sådant och jag tror alla blev rörda! Kamerorna blixtrade och själv hade jag svårt att slita blicken från vår vackra bloggmoder. Hon är vacker på bild, och om möjligt ännu vackrare i verkligheten.

Efter hennes tal tävlade hon ut tio produktkit från Cosmetique. Sista namnlappen hon drog var min! Det kom verkligen som en överraskning, jag brukar ju aldrig vinna nåt!

Och så fick varje gäst varsin goodiebag att ta med sig hem. De hade vi verkligen lyckats med tycker jag, fina produkter som passar alla kvinnor. Synd bara att en del produkter fattades i påsarna som lämnade kvar till sist. Verkligen synd att det ska gå till på det sättet när vi bjudit till och ordnat en sånhär tillställning. Det är skamligt, rent ut sagt.

Jag hade i alla fall en jättebra kväll med mina bloggande vänner! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mirja

    Dendär känslan när man vinner någonting, när man annars aldrig gör det! :D Tack för en lyckad julfest :)

    JANINA SVARAR: Tack själv! :D

  2. Lillon

    Det var nog jättebra ordnat av er, tack för en superfin julfest! :)
    Joo synd med goodiebagsen när ni fixat så bra grejer till den! En av mina ”samåkare” hade ingen hårprodukt i sin :( och jag hade int dendär lilla godispåsen, men den kan jag nog leva utan ;)

stats