JANINAS

Bokat massage

Äntligen har jag bokat tid till en massör! Nästa veckas tisdag får jag lägga mig ner och förmodligen slippa denna ständiga huvudvärk som förföljt mig den senaste månaden. Jag har haft huvudvärk i snitt 5 dagar / vecka, mer eller mindre, och jag känner att jag har väldigt styv nacke och axlar så jag hoppas att det bara är det som orsakat all huvudvärk.

Träningsmotivationen har sjunkit till noll, man har ju inte precis lust att böja sig ner eller gå raska powerwalks när det känns som att huvudet ska explodera varje gång man kollar ner eller vänder på huvudet snabbare än i snigelfart. Så jag hoppas innerligt att jag slutar ha ont och kan fungera normalt igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Twittraren

  Hej Janina,
  jag hittade dig på twitter men du har inte varit särskilt aktiv där, undrar varför? Är själv less på facebook, och instagram tycker jag ”bara” är bilder så jag gillar twitters concept, men liksom alla andra communityn så är de värdelösa om man inte har vänner/följare. Tänkte bara att om du själv gillar twitter så borde det i alla fall inte vara svårt att få en stor del av alla dina bloggläsare att byta till twitter om du puffade på lite :)

 2. Tinat

  Låter som en bra idé, något jag själv har funderat på att göra. Har också huvudvärk och vill undvika att ta en massa tabletter, speciellt eftersom de knappt hjälper alls.
  Ha det fint!

 3. Johanna

  Åh vad skönt med massage, koppla nu av och njut, det är du värd!
  Vad snygg Daniel var med lite skägg på ena bilden, det passar honom!

stats