JANINAS

Borde verkligen börja packa

Vi flyttar på lördag och jag har fortfarande inte börjat packa. Det är så lite som ska packas ändå jämfört med hur det brukar vara så det räcker nog om jag börjar imorgon. Hehe.

En av dem som bott där före mig undrade ifall han kunde lämna köksbordet där, han skulle ändå kasta det ifall jag inte ville ha det. Jag har redan paxat ett köksbord med fyra stolar på findit för 80 euro, och det är ju verkligen en billig peng men 80 euro extra på kontot skadar ju inte heller. Så efter lite diskuterande med Daniel bestämde jag att det nog var smartare att ta det bord som redan finns i lägenheten. Jag får ta tre stolar härifrån tills jag fyndat några egna stolar. Det är ju ändå bara jag och Nicolina som använder stolarna. Eventuella gäster får sitta på soffan, haha.

Tänker mig olika sorters pinnstolar eller andra gamla stolar av någon häftig modell. Köket är litet så jag behöver bara fyra. Borde inte vara alltför svårt att hitta tycker man ju! Ska ge mig ut på jakt sen när barnen är första helgen hos Daniel. Ska försöka göra det så billigt som möjligt för mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. madde

    En sak jag kom och tänka på är, varför hjälper inte Daniel dig betala och köpa stolar och det ni behöver till lägenheten? Så ni hjälps åt? Även om det är han som arbetat och dragit in pengar så måste det ju vara ett gemensamt beslut att du har varit mammaledig. Nu ”drabbas” ju du ekonomiskt av tidigare situationer som ni beslutat tillsammans. Förstår du hur jag menar?

    Bara kom och tänka på det, och att det var en smula märkligt att du ska behöva komma i kläm ekonomiskt sätt..

stats