JANINAS

Börja dagen på bästa sätt

Jag minns inte när jag tränade senast? Jag har knappt varit ut på promenad de senaste veckorna, det har helt enkelt inte funnits tid. Varje dag har jag sett hur min bak blivit mindre och mindre och jag har tänkt att jag måste ta itu med träningen. Jag har så lätt att få en början, men att fortsätta känns mycket svårare.

Men idag, IDAG har jag börjat igen. Haha! Nu gäller det bara att fortsätta. Hur som helst så började jag med ett rumppass imorse efter att jag fört Nicolina till förskolan. Efteråt åt jag gröt och på det en proteindrink och Vemma shot. Här ovan ser ni förresten min nya favoritsmak när det kommer till proteinpulver. Hallon och vitchoklad… mmmm. Det kan nog inte bli mycket bättre än så.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilia

    Halåjsan. Som jag har förstått så blev du mamma när du var 16 år. kan du berätta lite om den tiden, hur reagerade du när du fick reda på att du var gravid, hur reagerade dina vänner och din familj när du berättade att du väntade barn, och hur var livet som ungmamma?
    Tack för en superbra blogg, och du är en sån härlig och fräsig i din mammaroll! :D

    JANINA SVARAR: Hallå! Jag blev mamma en månad efter att jag fyllt 17 :) Har skrivit rätt många inlägg om det genom tiderna men kan inte säga såhär på rak arm var du ska söka. Kan se ifall jag hittar några och länka i ett inlägg! Annars kan du söka under kategorin ”Läsvärt”, där borde det finnas :)

  2. Anonym

    Ja kanske int minns helt rätt men va de int du som tipsa om dessa wigglekart som åker typ fram av sej själv?? :) ja er int helt säker om de va du men ja tyckt de va di ja såg på 50% på members.com idag!

stats