JANINAS

Britax Max-Way

Förra veckan hämtade vi ut en Britax bilstol Max-Way som vi ska testa för Allt för föräldrars webbshop. Denna möjlighet kom verkligen lägligt eftersom Joline snart behöver en ny bilstol, och det är nog en utgift man helst slipper. Den är menad för barn som väger mellan 9 kg – 25 kg, vilket betyder att Joline ännu får vänta nån månad, så det är Nicolina som testar den nu i början.

Återkommer med en liten recension snart!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn

  Det var jag som tutade och vinkade som en idiot igår, haha! Hoppas att jag inte skrämde livet av er!

  JANINA SVARAR: Lite skrämda blev vi nog, men jag hann fatta att det var du innan jag började fundera vilken idiot det är som tutar sådär ”utan anledning”, haha!

 2. Lina - Mamma till Anabelle & Alicia

  Den ser ut som vår Hi-way, är det en vidareutveckling på den? :) Superbra stolar Britax har vi är så nöjda både med vår Hi-way och vår Multi-tech :) Anabelle har fortfarande gott om benutrymme i sin Multi-tech så vi hoppas hon kommer kunna sitta bakåtvänd till 5 år iaf men det verkar så :)

  Har ni köpt ny stol åt Nicolina och vänt henne bakåt förresten? Vad blev det för någon isåfall?

  Tror ni blir nöjda med den stolen men förstår inte riktigt varför den är från 9 kg, Hi-way är från 4-6 månader och uppåt. Ingen minsta vikt, de kan ha den från födseln också har jag hört. Multi-tech är ju från 9 kg men den är ju en större stol med lite mindre lutning så det kan jag förstå.

stats