JANINAS

Busy woman

Oj oj OJ vad tyst det har varit här de senaste dagarna! Skäms nästan lite, men jag har inte suttit vid datorn alls sen i lördags faktiskt. Vi har haft fullt upp med jobb och dagis, gym och hemmet.

Jag har börjat trivas riktigt bra på mitt jobb. Arbetskompisarna är trevliga och allt rullar på så smidigt fastän det är stressigt och ett nytt ställe vi städar på. Det är jag och två andra som städar tillsammans och vi samarbetar bra. Igår städade jag tillsmammans med en tjej som knappt kan svenska, och jag då som knappt kan finska. Men vi behövde kunna kommunicera så vi pratade engelska, och det gick bra. Arbetsmomentet som jag tyckte minst om första dagen tycker jag nästan mest om nu. Fastän man knappt orkar hålla ögonen öppna på vägen dit på morgonen, så när man väl börjar på är det full fart hela dagen så man knappt hinner gäspa. Det känns bra, för jag hatar verkligen den där känslan när man håller på att somna där man sitter.

Barnen var första dagen på dagis i måndags, och det hade gått riktigt bra. Joline hade till och med sovit middag inomhus, det hade jag inte förväntat mig! Hon som är van att sova ute i vagnen. Det är tröttsamt för dem att stiga upp klockan 06 när de är vana att sova tills de vaknar.

Nu är jag ledig till söndag så barnen är hemma resten av veckan. Jag trodde jag skulle få sovmorgon idag, men så vaknade förstås barnen redan klockan 06 (!!) så innan klockan ens hunnit bli 08 hade jag lagt i en tvättmaskin och dammsugit hela lägenheten. Joline somnade om kring 08:30 men jag ska strax väcka henne så hon inte blir för pigg för att sova middag sen (= övertrött senare ikväll).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Roligt att det går bra :) måste bara berätta här nu till dej.. I natt drömde jag faktiskt om er :p jag och du var bästa vänner och såhär och ena dagen kom jag med bil upp dit till er från lovisa då du ville ha barn vakt till jollan för att inte hon hade en dagis plats och där var jag hela sommaren med er :) :D hihi! Ha det bra!

    JANINA SVARAR: Haha! Vad roligt att du drömmer om oss ;) har faktiskt fler läsare som drömt om mig, en annan hade också drömt att hon var barnvakt :) skoj!

stats